almora_
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sygic Mobile Maps 10 v8.06 GPSkardeş öncelikle paylaşım için teşekürler.bende de gps sorunu var daha önce ki sürümlerde yoktu 40 yükselttim.konumumu hiç bulmuyor artık bununla alakalı bir bilgin var mı?
garmin olayına gelince onuda çok araştırdım ama garmin çok sorunluymuş en azından çok şarj yiyormuş varmıdır senin bu konuda olumlu olumsuz bir görüşün
Sygic Mobile Maps 10 v8.06 GPS
indir ===> Sygic Mobile Maps 10 v8.06 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles™
Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu
indir ===> Garmin Mobile XT v5.00.50 Kurulumu & Kılavuzu by Reis-i Eagles™
Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum
indir ===> Detaylı & Resimli NDrive v9.3.14 GPS Yazılımı Kurulum Kılavuzu by Reis-i Eagles™
buyur güzel insan butun navigasyon programları burada istediğini begen kullan benim en cok hosuma giden ndrive digerleride güzel ama en cok hosuma giden Ndrive ayrıca garminde cok güzel sygicde
ayrıca oviyada nokia maps olanlar haritaları sürekli problemli yani sürekli internet istiyor nedeni ise bir harita 7 yada 8 mb olurmu o yüzden sürekli internet günceli istiyor bir harita en azından 100 mb olmalı bak ndrive garmin sygic bu üc tane programlar senden internet istemiyor ayrıca güncellemede istemiyor hebsi icinde oldugu gibi var
kardeş öncelikle paylaşım için teşekürler.bende de gps sorunu var daha önce ki sürümlerde yoktu 40 yükselttim.konumumu hiç bulmuyor artık bununla alakalı bir bilgin var mı?
garmin olayına gelince onuda çok araştırdım ama garmin çok sorunluymuş en azından çok şarj yiyormuş varmıdır senin bu konuda olumlu olumsuz bir görüşün
hiç bir programa gerek yok.Bir kereliğine intertnettn konumunu bulsun telefon kapat.Bir daha aç gps bomba gibi çalışıyor...
Arkadaşlae harita bakımından en detaylı program ve en iyisi garmin dir.fazla söze gerek yok.bi kere ndrive nin ses kalitesi cok kotu ozellikle türkce sesler
tamamen katılıyorum ve doğru olduğunu düşünüyorum yükledim ve test ettim sygc ve Ndrive sancaktepe-beykoz arası dondu garmin epey teferuatlı fakat nokia da ovi den şaşmayın derimArkadaşlae harita bakımından en detaylı program ve en iyisi garmin dir.fazla söze gerek yok.bi kere ndrive nin ses kalitesi cok kotu ozellikle türkce sesler
arkadaşlar bende gps'le baya kafayı bozmuştum en sonunda avea internet paketi alıp destekli interneti açtım artık en fazla 10 sn buluo gps çekmesi içerde falan da çekio camdan çok uzaklaşmadıkça. su anda 3g internet 100 mb aylık 8 lira aveada. herkse tavsiye ederim inanılmaz kullanışlı oldu internetle hızlanınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?