Nokıa 5800 Gelen kutusu problemi Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shaftt

shaftt

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa 5800 Gelen kutusu problemi Yardım
Arkadaşlar telefonun gelen kutusunda mesajın kimden geldiği numaralar rehberde kayıtlı olmasına rağmen sadece numara olarak gözüküyor enteresan olan bunun sadece gelen kutusunda olması gönderilmş öğelerde gönderilen kişinin ismi yazıyor neden ve nasıl oldu bu anlamadım telefonun fabrika ayarlarına döndüp güncellştrmesni yptım uğraştım çok fazla ama yinede sorunu çözemedim yardımcı olabilirseniz sevinirim Not ; sorun olmadan önce antivirüs programı kurdum taradım üç tane virüs buldu sildi sistem dosyası silinmş yada antivirüs proramı engel oluyor olabilirmi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hafıza kartını biçimle telefona hard format at..

shaftt

shaftt

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartını biçimle telefona hard format at..
Telefonun çogu orjinal programı hafıza kartında yüklü o zaman onların hepsi silinmezmi bi daha nerden bulucam onları ayrıca hafıza kartını çıkardığımdada aynı sorun yine devam ediyor yinede teşekkürler yardımlarınız için

Şehriyar

Şehriyar

Üye
2 şey olabilir.
1. si rehberinde o kişiyi 2 kez kaydetmişsindir telefon mesaj gelince hangisini gösterceğini bilemez
2. si rehberde aynı kişi hem tel hafızasında hemde sim kartta kayıtlıdır bunu rehber>ayarlar>gösterilecek rehber den ayarlarsın.

shaftt

shaftt

Üye
    Konu Sahibi
2 şey olabilir.
1. si rehberinde o kişiyi 2 kez kaydetmişsindir telefon mesaj gelince hangisini gösterceğini bilemez
2. si rehberde aynı kişi hem tel hafızasında hemde sim kartta kayıtlıdır bunu rehber>ayarlar>gösterilecek rehber den ayarlarsın.
keşke dediğiniz gibi olsaydı ama sadece sim hafızasında kayıtlı kişiler ve tüm kişiler için aynı şeyi yapıyor ve sadece gelen kutusu diger kutularda ismi yazıyor kişilerin , sanırım format gözüküyor peki nasıl format atıcam yardımcı olabilirmisniz ayrıca format attıktan güncelemesini yaptıktan sonra telefon aldığım gibimi olur yoksa bi eksiklik olurmu

Şehriyar

Şehriyar

Üye
yesil+kirmizi+kamera+ac/kapa tuslarina basildignda oluyodu sanirim..

shaftt

shaftt

Üye
    Konu Sahibi

ribatz

Üye
Hem telefon hem hafıza kartında kayıtlıysa aynı numara öyle yapıyor kardes bende zor çözdüm bu olayı.Aynı numarayı kaydetme telefona 2 defa

Şehriyar

Şehriyar

Üye
nasil olmaz ben daha dun attim sen hemen basip cekmissindir baya bi beklicen basili haldeyken..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt