nokia 5800 express müziğimin ekran tuşları çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

junior82master

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 express müziğimin ekran tuşları çalışmıyor
ana ekrandaki tuşlarım ve aşağıdaki yeşil tuşum öalışmıyor ne yapabilirim acaba tekrar çalışması için bana yardımcı olursanız sevinirim:ağlarım:

Deflamat

Deflamat

Üye
Format atmayı denedin mi?

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
1-ne kadardır kullanıyorsun
2- Ya format at yada servis kardeş

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
konuyu yanlış yere açmışsın..Bulut'un da dediği gibi önce hadr format at yine olmazsa teknik servise gönder..

darkarts

darkarts

Üye
problemi biraz daha detaylı anlatırsan iyi olur,teli yenimi aldın?ilk açtığındamı sorunlu çıktı yoksa bi program yükleyincemi.

sonertuncer

Üye
arkadaşlar ben ön kapağı çıkarırken telefonun içine giden bir kabloyu sanırım kopardım ve şuan tuşlar kesinlikle çalışmıyor bu sorun yeni bir kasayla çözlürümü? yada nekadar patlar bana bilginiz varmı?

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
hard formatı atması ıcın tusun calısması lasım :)

ntfsfat32

Üye
Aynı sorunu bende yaşadım. Ama neden kaynaklandığını anlayamadım. v31 yazılım yüklü idi. v40 ile düzelir diye diğer sayfalarda anlatılan yöntemlerle yeni sürümü yükledim ama bahsi geçen sorunlar düzelmedi. Bunun üzerine format attım sorunlar tamamen ortadan kaktı. Dokunmayla ilgili sorunlar vs. tamamı çözüldü. Büyük ihtimal bu sorunlar uyumsuz program yükleme ve kaldırma işlemlerinden kaynaklanıyordur.

aliçoooo

aliçoooo

Üye
hard formatı atması ıcın tusun calısması lasım :)

Arkadasım Aynı sorun bndede vardı ana ekrandayken rehber,telefon ve yesil tus calısmıordu ama menüye fln girip yesil tusa basarsan calıstığını anlayacaksın:oke: o yüzden sen rahat ol format atmak için tuslara bas o hallolur :D bn hard format attım gecmişti :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt