Nokia 5800 express music

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sefadrsn

sefadrsn

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 express music
Arkadaşlar çok aradım taradım 400-600 tl aralığında alabileceğim telefonun nokia 5800 olacağına karar verdim.Yanlız internette bazı muhabbetler gördüm:bazı kullanıcılar bu telefonun piyasaya 2 seri halinde verildiğini,1.serinin hoparlör ve ekranında(ölü pixel,siyah çizgi) 2-3 ayda arızalar çıkmaya başladığını söylüyor.Ama bu hatalar düzeltilip bi 2. seri daha piyasaya sürülmüş. Şimdi ben aldığım telefonun 1. veya 2. seri olduğğunu nerden anlıcağım? veya böyle bişey varmıdır gerçekten?( Bazıları ilk kırmızı rengin sonra ise mavi ve siyahı çıktığı için siyah veya mavi alınırsa daha garanti olunacağını söylüyor, doğrumu?)
konuyu açıklarsanız sevinirim.

dzynn

dzynn

Üye
her telefonda olduğu gibi seri seri verildi tabiki, evet ilk çıkan versiyonlarda sorunlar oldu fakat çıkan güncellemelerle yazılımsal olan sorunlar tamamiyle giderildi, donanımsal sorunları çıkan bazı şanssız arkadaşlar oldu fakat bu olay her telefonda mewcut olabiliyor sadece 5800 a özel bi durum değil.

Eğer telefonu alacağın yer sağlamsa pek kafana takmamanı öneririm 5800 bugünkü hali CFW (custom firmware) dediğimiz kullanıcıların kendilerinin geliştirdiği sürümlerle harika bir biçimde kullanılırlık kazanmış durumda. geliştirmeleri takip edersen 5800 ından kesinlikle çoook uzun bi süre memnun olacağının garantisini verebilirim.

kafana taktığım hoparlör ses sorunu falan dediğim gibi yazılımsaldı güncellemelerde düzeltildi.

;)

Not: Express değil Xpress :)

maktama

maktama

Üye
Arkadaşlar çok aradım taradım 400-600 tl aralığında alabileceğim telefonun nokia 5800 olacağına karar verdim.Yanlız internette bazı muhabbetler gördüm:bazı kullanıcılar bu telefonun piyasaya 2 seri halinde verildiğini,1.serinin hoparlör ve ekranında(ölü pixel,siyah çizgi) 2-3 ayda arızalar çıkmaya başladığını söylüyor.Ama bu hatalar düzeltilip bi 2. seri daha piyasaya sürülmüş. Şimdi ben aldığım telefonun 1. veya 2. seri olduğğunu nerden anlıcağım? veya böyle bişey varmıdır gerçekten?( Bazıları ilk kırmızı rengin sonra ise mavi ve siyahı çıktığı için siyah veya mavi alınırsa daha garanti olunacağını söylüyor, doğrumu?)
konuyu açıklarsanız sevinirim.
bunlar telefonun çok önceydi arkadaşım, telefonun ilk çıktığı zmanlarda, 1- 1,5 yıl önce. şimdi öyle birşey yok. ha tabi, elektronik malseme bu, her zaman hatalı bir ürüne rastgelebilirsin, o başka mesele... Görerek alabiileceğin bir yerden al bence. Ankara optimum Mediamarkt'da 449'a idi 1 ay önce, şimdi kaçabilmiyorum ama en ucuz orda bulmuştum.

O6UZH4N

Üye
ilk seriler zaten şuanda piyasada sıfır bulunmuyor ikinci seri ve üçüncü seriler var bunlarda şuanda hiç bir sorun yok yazılımsal olarak bir sorunu var radyoda kanal degiştirirken donma problemi yeni güncellemelerde bu sorun yok

sefadrsn

sefadrsn

Üye
    Konu Sahibi
ilgilendiğniz için teşk. ederim arkadaşlar sağolun :) media markt veya vatan bilgisayardan alıcam inş. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt