Nokia 5800 express music orjinal thema colections ! Hd kalitesinde !!!30 adet önizlemeli beğen indir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 express music orjinal thema colections ! Hd kalitesinde !!!30 adet önizlemeli beğen indir
ARKADAŞLAR UZUN UĞRAŞ SONUCU KONUYU AÇTIM LÜTFEN TEŞEKKÜR ET BUTONUNA TIKLAMAYI ÇOK GÖRMEYİN DEVAMI GELECEK.!!!

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar önizlemeri bağlantıya tıkladıktan sonra görebilirsiniz önizleme yok demeyin...lütfen.

Arkadaşlar önizlemeri bağlantıya tıkladıktan sonra görebilirsiniz önizleme yok demeyin...lütfen.

• Beğen
Tepkiler: caner4515, cigo68, fth_61 ve 29 diğerleri

futbol123

futbol123

Üye
teşekkurler esas çocuk

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim.

sadecemerak1

Üye
arkadaşım kaç tane thema indirdim denedim ama hepsinde Güvenlik Uyarısı veriyor devam diyorum Uygulama telefonla uyumlu değil yinede devam edilsinmi evet diyorum yüklüyor ama tema çalışmıyor. hepsinde aynı hatayı vermesi tuhafıma gitti benmi yanlış nişier yapıyorum acaba yardımcı olursan sevinirm.

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım kaç tane thema indirdim denedim ama hepsinde Güvenlik Uyarısı veriyor devam diyorum Uygulama telefonla uyumlu değil yinede devam edilsinmi evet diyorum yüklüyor ama tema çalışmıyor. hepsinde aynı hatayı vermesi tuhafıma gitti benmi yanlış nişier yapıyorum acaba yardımcı olursan sevinirm.

ilk defa duyuyorum böyle bişi sertifikalandırmayada gerek yok temaları böyle bişi dememesi gerek ben direk indirip kuruyorum evet uygulama uyumlu değil falan dıyo ama bu genel herseyde dıyo zaten önemi yok yani evet evet deyip geçiceksin sonra kurulum bıtıyor sonra :

1- ayarlar
2-kişisel
3-temalar
4-genel
5-buradan aktif ediceksin temayı bu kadar...

tamam çözdüm bazı temalarda sertifikalandırma istiyor eğer telin hackli değilse sertifikalayıp öyle kurmayı dene... oluyor.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
teşekkürler kardeş eline saglık :)

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim kardeşim..

hypertech

hypertech

Üye
:sarıl:

mudimir

Üye
tesekkürlerrrrr

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
Teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt