Nokia 5800 Depolama Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

acut135

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Depolama Sorunu
Merhaba Arkadaslar...
Nokıa 5800 ı daha yenı aldım 1 ay olmadı pc ye drıverını yukledım pazartesı gunune kadar depolama sayesınde cok rahat muzık resım falan atabılıyordum , pazartesı sabah ınternet cafeye gıttım orda taktım pc de donanım yuklenemıyor dedı daha sonra eve geldım pc ye taktım herhangı bır modu sectıgımde ; eskıden usb ısaretı oluyordu telın sarjı gosteren sımgenın yanında artık yok ve pc hıc bır sekılde gormuyor telı :( ne yapmak lazım arkdaslar...

celibar

celibar

Üye
telefonu formatla düzelir.format atarak düzeltiyorum.telefon hafızasını yedekle.

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Hafıza kartını biçimlendirmen ve Telefona Hard Format atman gerekli. Umarım herşeyinin yedeği vardır. Bu iki işlem sonunda telefonda ne varsa silinecek. Bunları yaptıktan sonra hala problem devam ederse bağlantı girişi yandı demektir. Servise vermekten başka çaren yok. Kablonun zarar görmüş olma ihtimali de var USB dişleri yanmış olabilir. Başka bir kablo dene servise gitmeden önce hatta formatlardan önce de bunu yapsan daha iyi olur.

acut135

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle bır Ayrıntı Var arkadaslar, telefonun hafıza kartını kart okuyucuya taktıgımda pc de gorebılıyorum, format ıslemını kart takılı degılken yapsam duzelırmı boylece hıc bırsey sılınmemıs olur :)

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Virüs olma ihtimali geliyor aklıma. Birde Telefondaki USB girişi yada Kablonun USB dişleri yanmış olabilme ihtimali. Sen her ihtimali ve ona ait çözümü en basitten en zora doğru dene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...