nokia 5800 cfw karmaşası :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

121231234

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 cfw karmaşası :S
meraba arkadaşlar. 2-3 haftadır cfw konusunu araştırıyorum ama bir türlü anlamadım. tam kurmaya niyetleniyorum ama bi bakıyorum çok karışık. işin içine girersem yapmadan da olmaz . sizce kurmalı mıyım ? çünkü yanlış yaparsam telefon gidebiliyor ve daha önce hiç yapmadım :S yapılışı falan kolay mı ve yapmaya değer mi ?

anılbaran

anılbaran

Üye
yap 5 dk is bende tirsıyodum bak simdi kendi cfw mi yapmaya basladım

121231234

Üye
    Konu Sahibi
peki önerebileceğin kolay anlatımlı bir cfw linki verebilir misin ?

121231234

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş 5 dk dedi . video 1 saatten fazla :D

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Sen videoyu izle isi kavra 5 degil 2 dk'da yapamazsan adım gökhan degil :D

121231234

Üye
    Konu Sahibi
ya bazı yerlerde araştırdım garanti kapsamında çıkar,yanlış yaparsan tel açılmaz falan diyolar o yüzden sıcak bakmıyordum ama yapanların yorumları beni hack'e itiyor :D

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Garanti kapsamı için ne desem yalan olur.Aslında evet baska bir sistem kuruldugu için çıkar ama garantiye verdim sorun olmadı diyenlere var :D
Tabiki bu isi tam anlamadan yapmaya kalkısma romunu yakarsın telefonun :D

121231234

Üye
    Konu Sahibi
işte bu yüzden yapmıyordum ama bi ara videoyu tam izlerim, anlarsam yaparım. ayrıca bazı yerlerde hack'e gerek duymadan bazı ayarlar ile hack'ten daha iyi hale getirebiliyorlarmış teli :O

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Hack olayı farklı performans olayı faklı.Hazır cfw kurarsan zaten hackli olur ve performans modları vardır içinde.
Fazla içerige girmiycem kafan karısır videoyu izleyiver pasam :D

121231234

Üye
    Konu Sahibi
tamam her şey için sağol :D

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Birsey degil kolay gelsin :D

anılbaran

anılbaran

Üye
önerebilcegim cfw var ama bu sitede degil bnim kullandıgım

Ocean258

Ocean258

Üye
bilen bırını bul bence hocam..

mangdaşire

mangdaşire

Üye
çok basit olay ya.istersen sırasıyla burada anlatayım.telefonun açılmama riski de var ama yanlış bir şey yapmadıgın sürece (downgrade,elektriklerin kesilip baglantının kopması,flashlarken şarjın bitmesi vs...) sorun yok.

61semih

61semih

Üye
ıyı araştır ben arkadasımın telefonuna yaptım 5 dakıkalık bır vıdeo vardı turkce anlatım tabı ızlemesı 5 dakıka yapması 7 8 dakıkamı almıstı arkadasım cok memnun 5800 a yapmıştım bu forumda gereklı konu başlıgında bulmustum hatırladıgım kadarıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...