nokia 5800 bir sorum var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BloodRunner

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 bir sorum var
Yarın teknosadan noki 5800 express music alacağım. çoğu yerde nokia 5800 sorunlu bir telefon diye duydum ama yenilerinde sorunların çoğu kalkmış ama yinede endişeliyim sorunlar gerçekten kalktımı? bir de teknosadan alırken telefonu son versiyonlu olarakmı satarlar teknosadan alanlar belki bilir??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Yarın teknosadan noki 5800 express music alacağım. çoğu yerde nokia 5800 sorunlu bir telefon diye duydum ama yenilerinde sorunların çoğu kalkmış ama yinede endişeliyim sorunlar gerçekten kalktımı? bir de teknosadan alırken telefonu son versiyonlu olarakmı satarlar teknosadan alanlar belki bilir??
evet ilk parti ürünler kapak sorunluydu son parti ürünlerde bu sorun giderilmiş..sorunsuz şu an..son versiyonu yüklü olmaz genelde o sorun değil sen al biz burda güncellemende yardımcı oluruz..

BloodRunner

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol dostum o zaman yarın alıyorum güncellemeyide akşam yaparım :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
şimdiden hayırlı olsun..:ehe

serhatkara

serhatkara

Üye
ben aldim tel ama gucelleme nasil yapilior bilmiom bna msj atarsaniz sewinirim simdiden ALLAH razi olsun

awensis

Üye
arkadaşım önce nokia pc suite yada ovi suite yi bilgisayarına kur ordan güncelle seceneği var zaten bas yönelgeleri takip et. ayrıca telefonun kendisinden de yaparsın güncellemeyi orda da güncellemeleri kontrol et seceneğinden yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt