Nokıa 5800 bildirim ışığı kafayı yedi ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkan1277

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa 5800 bildirim ışığı kafayı yedi ..
arkadaşlar geçen gün fazla şarj yemesin diye bildirim ışığını kapattım.Fakat alışmışım o ışığı görmesem gelen mesajdan falan haberım olmıcak elime pek almıyorum telefonu yine açıyım dedim.Açtım ne mesaj ne arama olmadığı halde ışık yanıp sönüyor.Birde bu sefer öncekınden farklı bişekilde yanıp sonuyor.En son telefona format attım yıne olmadı.Yardım edin acil.tesekkurler.

jigsaw_54

Üye
hocam o ayarlarda iki tane seçenek olması lazım biri "beklemede ışığı" diğeri "bildirim ışığı"...sen beklemede ışığını açmış olabilirsin sanırım onu kapat bildirim ışığını aç tahminime göre böyle olur 5800da nasıl bilmiyorum ama N97 de bu şekilde

fnldstntn

Üye
hard format atmayı dene

erkan1277

Üye
    Konu Sahibi
hard dormat ?

SilentOne

SilentOne

Üye
aynen hard format forumun arama motoruna yaz nasıl yapıldıqını öqrenirsin

fnldstntn

Üye
telefon kapalı iken yeşil+kırmızı+kamera tuşlarına basılı tut ve power tuşunada bas nokia yazısı geldiğinde tuşları bırak...

jigsaw_54

Üye
Ayarlar>Telefon>Bildirim Işıkları yolunu takip ederek Beklemede Işığı seçeneği var arkadaşım onu kapat Bildirim ışığı seçeneğine gel ve ordaki kutucukları işaretle olur...

hard format nedir? hard format telefonu tüm verilerden temizler sıfır almış gibi olur yüklediğin herşey telefon hafızasındaki herşey gider

ilk dediğimi bi dene arkadaşım olmazsa hard format atarsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt