Nokia 5800 Almalı mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya onuda bırak 2.0 mp kameraya mütiş diyo 5800 3.2 mp kesin uyuyo bu vatandaş

Pil sorunu nedir?
Birde dokunmatiği o kadar hassas değil diyorlar gerçekten öylemi?

Cihaz bende özellikle kameraya girip çıkınca manyaklaşıyordu ısınmaya başladı ilk patlayacak sandım ve pili çıkarıp takana dek ya da bir süre kapalı tutana dek düzelmiyor ve dakikalar içinde şarjın yok olup gidiyor...

Dokunmatik ekranlar cep tellerde iki tip rezistif (5800,HTC Touch 2 vs.) ve kapasitif (iPhone,Samsung Monte,i7500 Galaxy vs.)

Resistif olunca argo tabiri ile basmatik oluyor ekran ve çok kötü değil ama asla iPhone ile kıyaslanamaz!

kader33

Üye
kardeş bende araştırmadan ve büyük bir hevesle almıştım ama sonuç olarak memnun değilim. Batarya çok çabuk ölüyor. Dokunmatik önemli diyorsan kesinlikle piyasada ki en kötü dokunmatiklerden biri. Ekran çok çabuk çiziliyor. Programlarda kasma yapıyor. En çok hoşuma giden yeri müziği. Eğer dediğim gibi dokunmatik ve internet önemli diyorsan (şahsen benim için öyle) 2. El iphone 3g al derim şahsen ben öyle yapmayı düşünüyorum

uzmburak

Üye
bataryadan şikayet ediyorsunuz ama sonuç olarak 2 adet stero hoparlör gps anteni wi-fi anteni ve normal hücresel olmak üzere 3 adet anten olan bir telefonun sıradan bir telefon kadar 1 veya 2 hafta gitmesin beklemek bence saçmalıktanda öte zaten normal kullanımda 4 gün kadar gidiyor batarya ısınma problemide bende sonradan düzeldi birde almalımısın kullanmayı becerebileceksen al bece bazıları doğuştan bu telefonları kullanamıyor...

alcnnn

Üye
    Konu Sahibi

Ekranın çabuk çizilmesi kesinlikle senin sorunun biraz özenli kullansaydn çizilmezdi. Çizilmeyen ekran yok bildiğim kadarıyla.

Neyse telefonu 1 haftadır kullanıyorum ve gerçekten çok memnun kaldım herkesin almasını tavsiye ederim.

kader33

Üye

kardeşim öncelikle telefonumu temiz kullanırım..bende o kadar çizik yok..ve son olarak arkadaşımız bu teli almak istiyor..telefonun özellikleri zaten her sitede yazıyor..ben sadece tecrübelrimdemi aktarmak istedim...öyle bazı arkadaşlarda tel kullanmayı bilmiyorsunuz diye ahkam kesmesin herkes böyle bi telefonu dikkatli ve temiz kullanmaya çalışır...zamanla da alışıp geliştirmeye başlar.benim bu işten hiç bi çıkarım yok sadece arkaaşı uyaruyorum..dokunmatik kötü,ekran kötü vs.. iyi olan özelliklerini zaaten araştırmıştır...bize fikrimizi soruyor herkeste açık bi şekilde yazıyor..(al veya alma diye)..

wagh

Üye
arkadaşlar bence bu telefon muhteşem.hayranım uygulamaları görüntüsü yazılım desteği süper.dokunmatik değil diyorlar.bu telefona tırnağınla dokunursan süper.şunu da belirteyim benim baş parmağım normalden geniş ve bu telefon bana süper uyuyor.bence alın.

harbiden şahene bir tel eğer almadıysan al derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...