Nokia 5800 Almalı mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alcnnn

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Almalı mıyım?
Yakın bi zamanda cep telefonu değiştiricem.
Şuanda aklımdaki en iyi model ve ekonomik olarak Nokia 5800 Xpress Music.
Forumu gezdm ve bu telefonla ilgili olumlu-olumsuz görüşler edindim.
Bu telefonu kullanan arkadaşlar memnunlar mı? Nasıl bir telefon?
Şimdiden teşekkürler.

Nokia 5800 Almalı mıyım?

Hayır.

Al al it ürür kervan yürürD:

JayJayyy

Üye
şahane bi tlf kesinlikle tavsiye ederim.

rapboi

Üye
bütçeye göre hareket edeceksen al.ama oyle bi sıkıntın yoksa alma.tr de ilk alıcılardan biriyim.yazılım manyağı olursun hep daha iyileşecek diye beklerken kendini dipsiz bir kuyuda bulursun.dokunmatik bi tel değil kalem matik.bence samsung wave.iphone 3g ve üzeri.ya da nokiacıysan N8 bekle ya da istemeyerek x6 8gb cıkıcak biraz daha düşük fiyatlısı(yine de değmez ) ama sen bilirsin.

kardeşim telefonu kullanmayı bilenlere telefon güzel bende kırmısızı var gerçekten hiç bir sorun çıkarmadı wlan güzel gps iyi çekiyo her uyumlu tema oyun program yükleyip kaldırması kolay ben al derim en uygun bütceli dokunmatik 5800

srooyunu

Üye
butcesine gore en iyi telefon

bütcesine göre iyi ama gerçek dokunmatikmi ? Hayır.

SavinMe

Üye
lütfen kimse atıp tutmasın bu fiyata böyle bi telefon bulmuşuz daha neyi bekliyorsunuz ? ben 3hafta oldu alalı son yazılımı güncelledim hiç bir sorunumyok dokunmatiğine gelince öncelikle şunu"söylemeliyim telefonun dokunmatiği cok iyi parmakla bastırmaya calısanlar için kötü tabi dokunmatiği tırnakla işler n97 ile kameradan baska hiç bi farkı yok..Iphone'ile karsılastırma yapınca hemen hemen kafa kafa ya gidior özellik ws... Iphone = 1448 tl 5800 = 489 tl ...neyse cok konustum alcak arkadaslara tavsiye edeerim..

İPHONE İLE KAFA KAFAYA gidiyor ? gözünü seveyim atıp tutma iphonun uglamalarını,ekranını gör sonra konuş eline almadığın telefon hakkında yorum yapıp insanlarının aklını karıştırma.

alcnnn

Üye
    Konu Sahibi
Bütçe kısıtlı olduğu için bu telefonu istedim. 450-500 arası bişi lazım bana.

Nokia 5800 Almalı mıyım?
EVET.

alcnnn

Üye
    Konu Sahibi
Bana biri çıkıp şu telefonun uzunca bütün artılarını ve eksilerini anlatsın
Özelliklerini filan
Şimdiden anlatanlara çok teşekkür ederim

Fiyat Performans'ta eş değer bir cihaz yok ama yazılımı ve pili sorunlu bence alma! Ben iade ettim çok şükür.

bybilal

Üye
al kardeş al eğer telefonu tam tamına herşeyiyle kullanmayı biliyosan al. Modifiye etmeyi biliyosan zaten gerisi önemli dğeil.

Telefon kutudan kafadan sorunlu çıkıyor üzerinde o yazılım ile... Alıp kullanamadıktan sonra adam gibi neden gidip alasın bir de onunla mı uğraşacağız.

Utku

Üye
hayır 5230 al kamerası 2.0 ama video çekimi müthiş

fıyat bakımından en ıyısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...