nokia 5800 aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enesro

Üye
merhaba arkadaşlar bende bi kaç gün önce 5800 aldım şimdilik gayet memlunum ama internetten video izleyemiyorum güncellemelerini nasıl yapıcam bu telefonun bi de msn varmı.nete wirelesle bağlanıyorum...tşkler..

Nadir

Emekli Yönetici
hepiniz canlarımsınız Davur ve Taylan..

Ben daha almadım alıcam ama korkuyorum sorunlu cihaz olmasından bir suru sorunu var gibi gözüküyor

ouSahin

Üye
hayrını gör kardeşim zaten gündelik yaşamda gördgüm 5 insanın 2 sinde bu telefon var kızılay dagıtmış gibi

güle güle kullan

saol sahin herkesin elinde 5800 vr

Herkese merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak nokia ovi den briligth programı yani ( ışık programını ) ,accuweather ve bir kaç program indirdim fakat akşam telefonum garip bir şekilde kafayı yedi menü geçişleri farklı oldu birde bir yere gireceğim mesela ayarlara üzerine tıkladığımda küçük yuvarlak bir kırmızı nokta çıkıyor daha sonra sağ alttaki tuş çalışmıyordu ,telefonum V 31 sürümü yüklü format attım ve bu sorunlar kalmadı sizce telefonuma virüs girmiş olabilir mi ?

ikinci sorum daha olacak menü geçiş efektleri nerden değişiyor bilen arkadaş var mı ?

Son sorum ev ekran temasını değiştirebiliyormuyuz yani telin üzerinde var olanlardan haric olarak bi program yada tema bulunuyor mu ? teşekkürler

arkadaşım küçük kırmızı nokta dediğin tema görünümü teme bölümünden tema seçenekler deyip tema efektlerini kaldır diyebilirsin o zaman problem olmaz ev ekranı temasına gelince sadece ekrandaki uygulamaları değiştirebilirsin rehber çubuğu olarak olabilir ve sade hiç iconsuz bir ev ekranı olabilir..

DPool

Üye
hayırlı olsun

nafut1

Üye
selamlar nokia 5800 aldım.dep telinden flatcast radyolara girme proğramı varmı yada mynete girip oyun oynama.teşekkürler

Teşekkür ederim sağol

çok tşk ederim . tema olayında ki o nokta için

orhaan48

Üye
Hayırlı olsun kardeşim maxicep ailesi olarak herzaman yardımcı oluruz sana tavsiyem her hangi bi konuda takılırsan nadir arkadaşımızın tavsiyelerine uy ve onun paylaşımlarını takip et zira tecrübeli bir arkadaş

onur520

Üye
hayırlı olsun kardeş güle güle kullan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...