Nokia 5800 Acılmıyor Acil Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jadyn

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 Acılmıyor Acil Yardım
Bugun sabah kalktıgımda telefonum feci sıcaktı ve ondan sonra açamadım.Bataryayı falan çıkardım beklettim biraz şimdi normale döndü ısısı ama hala açılmyor. Ne yapabilirim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler

hasbaly

hasbaly

Üye
Kardeş hard format atmayı inşallah biliyordursun. Hard format bilmiyorsan 5800'ın kapalıyken arama tuşuna bitirme tuşuna kamera tuşuna ve telefonu açma tuşuna aynı anda basılı tutarak telefonun pın kodu isteyene kadar bekliyorsun. Eğer bu işe yaramzsa bence servise gönder bi. Kısaca tekrar anlatayım. Yeşil tuş kırmızı tuş kamera tuşu ve telefonun üstünde ki açma tuşu aynı anda pın kodu isteyene kadar basılı tut. 4 'ünede basıcaksın. Bir kardeşin varsa onada bastır. Daha kolay olur işiniz.

akro72

Üye
Ekrana ışığı gelip açılmıyorsa hafıza kartını çıkartıp öyle aç; ama ekrana ışık bile gelmiyorsa onu bilemem. Ben de nokia yazısı bile çıkıyordu ama açılmıyordu hafıza kartını çıkarıp öyle açtım açıldı. Telefon açıkken hafıza kartını taktım hiçbir sorunla karşılaşmadım

cep27

Üye
kardeş sen cıhaza hard format at ve batryayı degıştır yoksa patlar ok????

ramakm86

ramakm86

Üye
Ekrana ışığı gelip açılmıyorsa hafıza kartını çıkartıp öyle aç; ama ekrana ışık bile gelmiyorsa onu bilemem. Ben de nokia yazısı bile çıkıyordu ama açılmıyordu hafıza kartını çıkarıp öyle açtım açıldı. Telefon açıkken hafıza kartını taktım hiçbir sorunla karşılaşmadım

Aynen arkadasın dedigi gibi yap yoksa bas formatı!..:naughty:

cintonics

Üye
aynı problem bendede vardı aşırı ısınma problemi kvk ya verdim yazılım yüklendi bataryı değiştirecekler şuan telefon bende fakat bataryası onlarda bölgeden gelmesini bekliyolarmış deneme şansım olmadı duyumuma görede telefonu değiştiryolarmış.Sende servise ver bence sonuçlarınıda bizimle paylşaırsan seviniriz.

bearcoll

Üye
bana yardımcı olurmusunuz ben 4 gün oldu alalı 5800 3 gününde kameraya 2 ve ya 3 kere bastıgımda kapanıyor tel acaba bende kaspersky windows live messenger ve skype var onlardanmı kaynaklıyor ara sıra müzik dinlerken gidiyor of. servise mi versem ??? yardımcı olurmusnz ?...

sezkad

Üye
5800 batarya ısınması ve telefonun hiç bir şekilde açılmaması, sadece açma düğmesine bastığımda süresiz titreşim yapması nedeniyle servise gönderdin bugün itibari ile(11.08.2010). akıbetini telefonnum servisten geldikten sonra sizlere bildireceğim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt