V/RS Üye Siyah.' Alıntı: uyuşturucu felan ne saçma şeyler adamla dalga geçiyorsun. nerde oturuyorsun sen ? Genişletmek için tıkla ... ne dalgası oğlum ne diyosun sen gel istanbul pendik te oturuyorum merak ediyorum ne yapacan
Siyah.' Alıntı: uyuşturucu felan ne saçma şeyler adamla dalga geçiyorsun. nerde oturuyorsun sen ? Genişletmek için tıkla ... ne dalgası oğlum ne diyosun sen gel istanbul pendik te oturuyorum merak ediyorum ne yapacan
Siyah. Üye 5800ci' Alıntı: ne dalgası oğlum ne diyosun sen gel istanbul pendik te oturuyorum merak ediyorum ne yapacan Genişletmek için tıkla ... ok bekle. kes sesini uza şimdi
5800ci' Alıntı: ne dalgası oğlum ne diyosun sen gel istanbul pendik te oturuyorum merak ediyorum ne yapacan Genişletmek için tıkla ... ok bekle. kes sesini uza şimdi
V/RS Üye Siyah.' Alıntı: ok bekle. kes sesini uza şimdi Genişletmek için tıkla ... ok bekliyorum seni uzatan uzatmış gelde bide ben uzatayım
Siyah.' Alıntı: ok bekle. kes sesini uza şimdi Genişletmek için tıkla ... ok bekliyorum seni uzatan uzatmış gelde bide ben uzatayım
Siyah. Üye 5800ci' Alıntı: ok bekliyorum seni uzatan uzatmış gelde bide ben uzatayım Genişletmek için tıkla ... görşcez.
5800ci' Alıntı: ok bekliyorum seni uzatan uzatmış gelde bide ben uzatayım Genişletmek için tıkla ... görşcez.