Nokia 5800 a Skyfire kuramıyorum lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

kemalcakir19

kemalcakir19

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 a Skyfire kuramıyorum lütfen yardım
Merhaba yaklaşık 5 günden beri nokia 5800 telefonuma skyfire yüklemeye çalışıyorum ama bir türlü yükleyemedim bu konuda bilgisi olan kişilerden yardım bekliyorum nasıl kurulur skyfire 5800 telefona

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim öncelikle program sisx mi? ve kurarken ne gibi hata alıyorsun? sertifika hatası mı?

kemalcakir19

kemalcakir19

Üye
    Konu Sahibi
ilk önce sitesinden nokia yazan yerdeki yazılımı telefonuma yüklüyorum 3 tane ayrı ayrı yazılım var bu sitede ama ben nokia yazanı indiriyorum kurulum esnasında uyarı veriyor telefona uyumlu degil yinede devam edilsinmi diye uyarıyor bende evet diyerek devam ediyorum sonra telefon hazızasına kayıt yapıyorum kuruluyor sonra uygulamalardan açmaya çalışıyorum skyfire açılıyor ama onay istiyor accept veya cancel diye yazıyor ben accept diyorum ama sanki basmıyormusum gibi kabul etmiyor telefon burda sanki kitleniyor ne accept tuşuna bastıgımı kabul ediyor nede cancel tuşunu kabul ediyor böyle bir sorun yaşıyorum

--------------- Ekleme ---------------

nadir3391 arkadaşım yanlız bir konuda bilgi vereyim sana yine bu sitede bir arkadaş bu programı bu telefona uyumsuz olmasına ramen kurmuş kuran kişinin linkini altta veriyorum

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...erdeki-videolari-izleyebilirsiniz-260928.html

zorlutum

Üye
ewt abicim bnde kullanamıyorum sertifika hatası veriyor ama bnde fire signer programı var imzalıyorum ama olmuyor

r6565

r6565

Üye
ya nasıl sıte anlamadımkı bi kerede yazılan sorulara cvp verın yaaa.lanet olsun :@

harun12345

harun12345

Üye
Bence telefondan kaynaklanıyor.Benimki de çok sorun çıkarıyordu programlar konusunda.Çaktım fırmatı,attım v40'ı şimdi çok stabil.:oke:5800 yazılım sürecinde çok geliştirilmeli bence:hmmm

r6565

r6565

Üye
ya ben şimdi skyfire dosyasını nasıl 5800 telefonuma yuklıycem bılen warsa lutfen anlatsın :)

--------------- Ekleme ---------------

başka sitelerden arastırma yaptım adamlar yuklemıs kullanıyorlar :)) bi biz kaldık

harun12345

harun12345

Üye
Skyfire dosyası elinde ise ovi store ile direkt atabilirsin usb veya bluetooth ile(bazen çok işe yarıyor bilgisayarında bluetooth varsa.)Telefon sana bir sürü soru sorar evet evet diyerek geç.Yüklendikten sonra uygulamalarda görünür ikonu.:bigstar:Bide bunu dene istersen: Ben bunu sorunsuz kullanıyorum inşallah işinize yarar.

chatchut

Üye
nereye atıcaz usb kablosuyla hangi dosyaya ??

eagle_1

Üye
arkadaşlar skyfireyi yüklüyorum fakat 4.3.2.1 diye hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim.

Yupyusuf

Üye
Bendede nokia 5800 var bende accept yada cancel edemiyorum skyfire i nasıl yapicam yerdim eden olursa bende çok sevinirim!

Takipçi Satın Al

Üst Alt