Nokia 5800 430 TL ( SIFIR KUTUSUNDA )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
chral

chral

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 430 TL ( SIFIR KUTUSUNDA )
Merhaba arkadaşlar,

Acil paraya ihtiyacım olduğu icin Nokia 5800 marka telefonumu piyasada 530-560 TL değerinde 430 TL 'ye veriyorum.İlgilenen arkadaşlar aşağıdaki irtibat numaralarından benimle iletişime geçebilirler.

Irtibat Numaraları : 0554-459-09-95

DIPNOT : SIFIR TELEFON KUTUSUNDA HIC ACILMAMIS ORJINAL NOKIA 5800 450 DEMIŞTIM 430 OLDU SON FİYAT.

MetQ7

MetQ7

Üye
Telefonla ilgilenmiyorum ama keşke fotoğraf koysaydın.Almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmak için

chral

chral

Üye
    Konu Sahibi
Telefonla ilgilenmiyorum ama keşke fotoğraf koysaydın.Almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmak için

Telefon daha kutuda sıfır.Hatta bayiiden bile alınmamış.Resimleri zaten internette mevcut.Konuyla ilgilendiğiniz için tşkler.

JrSparrow

JrSparrow

Üye
şehirden şehire fiyat değişiyor mu ? çünkü bnde 5800 var ve nerdeyse 1 yıl oldu 460 liraya aldım 2. el filanda değil bence piyasayı araştırmak lazım

chral

chral

Üye
    Konu Sahibi
şehirden şehire fiyat değişiyor mu ? çünkü bnde 5800 var ve nerdeyse 1 yıl oldu 460 liraya aldım 2. el filanda değil bence piyasayı araştırmak lazım

Orjinal nokia 5800 fiyatlarını google'den öğrenebilirsin.Şuan itibariyle bazı sitelerde verilen fiyatlar üzerlerine kdv - öiv v.s eklenmeden verilen fiyatlardır.Araştırırsanız göreceksiniz.

--------------- Ekleme ---------------

Konuyu DİĞER İLANLAR değilde CEP TELEFONU VE AKSESUARLARI bölümüne açmam gerekiyormuş.Moderatör arkadaşlar rica etsem bu konuyu silermisiniz.Aynı konuyu gerekli bölüme açtım.İlginiz için tşk ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt