Nokia 5800 16 Süper ve Türkçe Uygulama Program Listesi

Konu Sahibi
Nokia 5800 16 Süper ve Türkçe Uygulama Program Listesi
Nokia 5800 Uygulama Paketi 1:

Arkadaşlar Yaptığım Bir Hatadan Dolayı Upload Ederken Dosya İsmini Samsung Star Olarak Kaydettim Uygulamalar Tamamen 5800 a Aittir.

Nokia 5800 Uygulama Paketi 2:

Arkadaşlar Yaptığım Bir Hatadan Dolayı Upload Ederken Dosya İsmini Samsung Star Olarak Kaydettim Uygulamalar Tamamen 5800 a Aittir.

Ağırlıklı olarak sensöre dayalı uygulamaları içeren paket,Offscreen gibi çok kaliteli ürünler ortaya koyan programcıların ellerinden çıkan uygulamaları bir araya getiriyor.Pakette bulunan uygulamalar Türkçe olarak kullanımına göre sınıflandırılmış ve adlandırılmıştır.

Uygulama Listesi:
Çakmak
Direnç Değer Hesaplayıcısı
Disko Topu
Eğim Ölçer
Hız Ölçer (GPS bağlantısı gerektirir.)
Kara Tahta
Led Çakar
Led Fener
Mantar Pano (Müthiş bir not alma uygulamasıdır!..)
Not Defteri
Paint (Resim çizme ve düzenleme uygulaması.)
Pusula (GPS bağlantısı gerektirir.)
Sayaç
Sismograf
Su Terazisi
Yükseklik Ölçer (GPS bağlantısı gerektirir.)

Tepkiler: nbek, smsms, silestra ve 34 diğerleri

memoli79

Üye
paylaşım için teşekkürler en kısa zamanda indireceğim.

hakan058

Üye
emeğine sağlık arkadaşım

serkan

Üye
teşekkürler...

muhsin68

Üye
Arkadaşlar bunlar ovi mağazada ücretsiz daha birçoğu var mesela farm frenzy diye süpeeeer bi oyun var. mynokiaya kaydolup giriş yapmak yeterli. Teşekkürler arkadaşım paylaşımın için.

çok işime yaradı hepsi bi arada

kurtay74

Üye
eline sağlık payaşım için teşekkürler

<zxc

Üye
imzalımı bunlar setifikalımı

ben anlamıyorum benim 5800 rar programlarını açmıyor ama diğer 5800li arkadaşlar indirip teşekkür ediyorlar bende teşekkür ederim ama ben nerde yanlış yapıyorum arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

ben anlamıyorum benim 5800 rar programlarını açmıyor ama diğer 5800li arkadaşlar indirip teşekkür ediyorlar bende teşekkür ederim ama ben nerde yanlış yapıyorum arkadaşlar