Nokia 58 00 aldım (telfon ile ilgili yardım edermisiniz)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qutshalpich1905

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 58 00 aldım (telfon ile ilgili yardım edermisiniz)
telefon için önemli programlar ve bunları nasıl yüklüyeceğim hakkında bilgi verirseniz sevinirim. şimdiden teşekür ederim İyi akşamlar.

futbol123

futbol123

Üye
hayırlı olsun

--------------- Ekleme ---------------

5800 a 9.4 uygulama ve oyun bölümünden yüklüyceksin yüklemeyide usb yada bluetoot ile yüklüyebilirsin:oke:

qutshalpich1905

Üye
    Konu Sahibi
Saolun teşekür ederim.

Bana yardım edece kimse yok mu ? Hellpp mE pls

futbol123

futbol123

Üye
yardım ettim sana

Sehzade

Üye
sen tam olarak nasıl bilgi istiyorsun arkadasım :)

qutshalpich1905

Üye
    Konu Sahibi
buldugğum programları telefonuma int bağlantısı olmadan nasıl kurabilirim pc suite ile yüklüyebilirmıyım ?

bilgisayara programları indiroyrum ama telefonuma nasıl kuracağımı bilmıyorm bu konu hakkında bilgi veririmısnız?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
buldugğum programları telefonuma int bağlantısı olmadan nasıl kurabilirim pc suite ile yüklüyebilirmıyım ?

bilgisayara programları indiroyrum ama telefonuma nasıl kuracağımı bilmıyorm bu konu hakkında bilgi veririmısnız?
pc suite i aç en yukarda ayarlar var oraya tıkla telefonunun bluetoothunu aç daha telefon ekle de ve bluetooth bağlantısını seç..telefonunu tanır sonra bilgisayarımdan gir telefonunu tıkla harici bellek gibi açılır ordan hafıza kartına atıp kur..

qutshalpich1905

Üye
    Konu Sahibi
pc suite i aç en yukarda ayarlar var oraya tıkla telefonunun bluetoothunu aç daha telefon ekle de ve bluetooth bağlantısını seç..telefonunu tanır sonra bilgisayarımdan gir telefonunu tıkla harici bellek gibi açılır ordan hafıza kartına atıp kur..

Saolasın nadir abi çok yardımcı oldun teşekür ederim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
iyi günlerde kullan canım..

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
Güle Güle kullan dostum hayırlı olsun . :)

qutshalpich1905

Üye
    Konu Sahibi
Saolun teşekür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt