Nokia 5730 XpressMusic için tema yardımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5730 XpressMusic için tema yardımı
selamlar sevgiler maxicep tiryakileri.
bir konu hakkında acaip yardıma ihtiyacım var: telefona arda arda 3 kere hard format attım(acaba olmadı mı diye tekrar tekrar attım) ve bunun sonucunda Light scripes ve Reflections temaları hariç diğer bütün temalar silindi, özellikle de adını şu an hatırlayamadığım, kırmızı dikdörtgen bloklardan oluşmuş, üç boyutlu hissini veren duvar kağıdına sahip temanın(eminim adı aklınıza geldi ki ben kısaca kırmızı tema diyorum :P:) silinmesine çok canım sıkıldı

O temaları hiçbir yerde bulamadım. Özellikle de kırmızı temayı çok araştırdım ama forumda bulamadım, acaba o temaları nerden indirebilirim, yükleyebileceğim bir link var mı??

Yardımlarını esirgemeyecek olanlara şimdiden sonsuz teşekkür ederim. saygılarımla :bigstar:

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarını esirgemiycek olan yardımsever arkadaş yada arkadaşlarım yok mudur acaba? :bilmm

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
1 kişi bile mi yok??

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
sonunda istediğim temayı buldum:aha: hemde aynı temanın iki farklı versiyonuyla (h)
biri zaten aradığım temaydı, diğeri de aradığım temanın üzerinde bi kaç değişiklik yapılmış hâli:naughty:

yardım edenlere(!) teşekkür etmeyi isterdim de yardım eden olmayınca bu teşekkür zahmetinden kurtulmuş oldum çok şükür!! :pro:

haltie

haltie

Üye
halletmene sevindim:oke:

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
    Konu Sahibi
'-ρяσм¡Sє

'-ρяσм¡Sє

Üye
nerdn bulduğunu sölermisin banada lazım

silikat33

Üye
lütfen nerden bulduğunu söyler misin bende arıyorum ve bulamıyorum umarım yardımcı olursun

serserim1905

serserim1905

Üye
nerden buldugunu sölede millette yararlansın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt