Nokia 5730 Müzik Kütüphanesi- Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KurtaySkywalker

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5730 Müzik Kütüphanesi- Sorun
Arkadaşlar geçen güne kadar durum gayet iyiydi.Ama sonra müzik kütüphanesine girdiğimde "Müzik ve podcast aranıyor" çıkıyor.Bir süre bekledim(bir süre dediğim 1 kaç saat). Sonra durdur'a bastım bu seferde müziklerim görünmüyordu.Kütüphaneyi Yenile'ye bastım yine aynı şey bir süre bekledikten sonra dahi bir değişiklik olmadı. Acaba bir şekilde müziklerim silindi mi acaba diye dosyalarıma baktım. Yoo yerlerinde duruyorlardı ama müzik kütüphanesinde yoktular.Bu sorunu nasıl çözebilirim?Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim...

cerrano

cerrano

Üye
buna benzer bir sorunla bende karşılaşmıştım. Format attım düzeldi. Kaybedecek birşeyin yoksa (ileride telefonu hacklemek isteyebilirsin) denemekte fayda var.

KurtaySkywalker

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle teşekkür ederim. Nasıl Format atacağım?

KurtaySkywalker

Üye
    Konu Sahibi
Sana da teşekkür ederim.Ama tam olarak anlamadım nasıl atacağımı. Yıldız'a bastım 3'e bastım Yes'ten kasıt hangisi?Sol en üstteki mi? Kapatma dediği de telefonu kapatırkenki değil mi?

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Yes'den kasıt yani yeşil tuş(arama tuşu) kapatma dediği de kırmızı tuş

KurtaySkywalker

Üye
    Konu Sahibi
Hmm. telefon kapalıyken Ben Yıldız'a bastım sonra 3'e sonra arama tuşu sonra da kırmızı tuşa bastım. Hiç bir şey olmadı.

--------------- Ekleme ---------------

Şehri falan seçtim sonra hafıza kartıyla ilgili bir şeyler çıktı. Tamamlanamadı. Uygulama yöneticisine gidin gibisinden bir şeyler

cakıltası123

Üye
arkadaşlar bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen müzikçalardan müzik dinleyemi genel sistem hatası diyo.şarkıların başında ki nota işaretinin rengi de kırmızı hepsinin nasıl çözebilirim acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt