::nokia 5700(kutulu-garantili-faturalı)hafıza Kartsız 300 Ytl

Sponsorlu Bağlantılar

efegei

Üye
    Konu Sahibi
::nokia 5700(kutulu-garantili-faturalı)hafıza Kartsız 300 Ytl
Arkadaşlar elimde ayrıca 5 ocak 2008 de satın aldığım nokia 5700 kırmızı xpress music cep telefonum var.Garantisi,faturası,kaskosu,kutusu ve tüm kutu içeriği mevcut.Kulaklıklarını hiç kullanmadım çünkü kendi kulaklığının yerine nokia hs-47 kulaklık satın aldım ve onu kullandım.Telefonun yanında kendi orjinal kulaklığı ve kullandığım nokia hs-47 kulaklığı vericem.Fakat 1 gb hafıza kartı bozulduğu için hafıza kartı veremiyeceğim:(

Nakit isteyen varsa fiyat 300 YTL

Kutulu,hafıza kartı dışında eksiksiz,faturalı,genpa garantili ve kaskolu

-Telefonun 5 ocak 2009 a kadar Garantex 300€ luk paket kaskosu var...

Telefonun kendi resimleri;

SADECE İZMİR İÇİ

kufo

Üye
k 810i yurtdışı kayıtlı 2gb hafıza kartı takasedrmisin 05056675123

KarakayA67

:) tel konusunda konusablrmys

038_kayserili_

038_kayserili_

Üye
kardes takas 6300 var garantili sorunu yok düsünürsen [email protected] burdan görüselim

tugame

Üye
bende n8o var wiriless li takas edermisin garantisi dolmuş kullanmıdan kaynaklanan çizikler war çok az

Rhys

Üye
5700ı sattın mı?? satmadıysan ben KESİN alıcam çünkü

--------------- Ekleme ---------------

izmirdeyim ben ayrıca

yamanlar35

Üye
mrb kardeş ben bu telefonu almak istiorum.msn adresim [email protected] eklemeni istiorum ekle ve işimizi halledelim kardeşim kib grşz

Arkadaşlar elimde ayrıca 5 ocak 2008 de satın aldığım nokia 5700 kırmızı xpress music cep telefonum var.Garantisi,faturası,kaskosu,kutusu ve tüm kutu içeriği mevcut.Kulaklıklarını hiç kullanmadım çünkü kendi kulaklığının yerine nokia hs-47 kulaklık satın aldım ve onu kullandım.Telefonun yanında kendi orjinal kulaklığı ve kullandığım nokia hs-47 kulaklığı vericem.Fakat 1 gb hafıza kartı bozulduğu için hafıza kartı veremiyeceğim:(

Nakit isteyen varsa fiyat 300 YTL

Kutulu,hafıza kartı dışında eksiksiz,faturalı,genpa garantili ve kaskolu

-Telefonun 5 ocak 2009 a kadar Garantex 300€ luk paket kaskosu var...

Telefonun kendi resimleri;

SADECE İZMİR İÇİ
[email protected] ekle konuşalım kardeşim :)) telefonun iidir inş. ))

mrb kardeş ben bu teli beyendim almak istiorum smn adresim [email protected] eklersen anlaşırız i günler dilerim

Üst Alt