Nokia 5700 için rotate programı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efegei

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5700 için rotate programı
Nokia 5700 var bende.rotateme programı kullanıp ekranı yatay kullanmak istiyorum.Acaba 5700 için rotateme programı var mı?

--------------- Ekleme ---------------

yada aynı görevdeki başka bir program var mı?

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar landscape programını denedim fakat landscape programında sadece galeri yatay konuma geliyor.Diğer menuler,anaekran filan hep normal dikey olarak gözüüyor.Telefonu tamamen yatay konumda kullanmak için hangi programı indirmeliyim?

• Beğen
Tepkiler: sinan 2

egefe

Üye
Arkadaşlar yardım edebilen yok mu?:agla

byesho

byesho

Üye
arkadaşım rotate-me çalışması lazım senin telde. signed işlemini yaptınmı.yapmadıysan sana yardımcı olmak isterim.

ortioktay

ortioktay

Üye
Bende De Var Yanlız Yüklenmedi Sizse Zahmet Uygun Olanı Bulurmusunuz

efegei

Üye
    Konu Sahibi
??? yardımcı olacak yokmu?

TranceBabe35

TranceBabe35

Üye
arkadaslar rotate me programı war sadece bunuda signed yapmanız gerekiyor program forumda mevcut ama dedigim gibi sertifika işlemi war..

ersoy

ersoy

Üye
5700 da a uygun rotateme yok,yani manuel olarak sadece menü yatay olabilir,
çünki 5700 da hareket algılayıcı sensör yok...

efegei

Üye
    Konu Sahibi
n73 de ve n80 dede yok bu hareket sensör algılayıcısı fakat n73 ve n80 yatay ekran moduna gelebiliyor...bu nassıl oluyor?????

yassiino

yassiino

Üye
arkadaşlar ben 5700 kullanıcısıyım ve yaklaşık 1 hafta ben bu rotateme + landscape programları yükleyip çalıştırmaya çalıştım. evet çalıştı ama ekran yatay olmadı, bütün sign işlemlerini yaptım hiç boşuna uüraşmayın 5700 ın rotateme yada landscape gibi program desteği yok (destekler çalışır ama ekran dönmez)

jackalazzz14

Üye
youtubede ızledım net acıklamıslar programın ısmınn rotateme oldunu gormedım ama ekran yana cevrılınce yan oluyordu

ibrother

ibrother

Üye
Bak kardeşim nokia 5700 ekran fonksiyonu çok olduğu için(v,nal,liste,tablo)bunlar cihazın ekranının ters olmasını engelleyen faktörlerdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt