Nokia 5610 XpressMusic kullananlar buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5610 XpressMusic kullananlar buraya
Arkadaşlar 5610 hoşuma gitti sizce almalımıyım?yardım edin 5610 kullanıcıları dtelefon hakkında bilgi verin güzel yanlarını kötü yanlarını filan çok acil yardım lazım bu telefonu düşünen arkadaşlarda buraya yazabilirler yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim

afoxnemesis

Üye
ben neredeyse bir yıldan fazla oldu alalı öncelikle kamerası fotoğraf da güzel ama vide o kaydı ii değil ben müzik için aldım dışarı çok gürültülü ses vermez ama kulaklığı ile dinlemek müthiş bir dezavantajı kulaklığını kaybetme bilhassa aparatını çok pahalı ekran gitme problemini bende yaşadım yazılım yüklettim düzeldi hassas bir telefon onu da ilave edeyim ama görüntüsü ses kalitesi ve kullanımı mükemmel bir eksik yanıda symbian olmaması dediğim gibi müzik için alınır kamerasıda yarı yolda bırakmaz 4gb hafıza kartı kullanabilirsin birde görüntülü konuşma için önünde ekran yok onu da söyliyeyim ama çok güzel zarif bir telefon ben çok memnunum

resmigenc

resmigenc

Üye
bende aldım gerçekten müsic için çok güzel bişey bu arada müzik çalar ayarlarında müzik çalar ayarlarına bi girin orda müzik çalar teması var standart olarak bi kaç tane tema koymuş çok hoş daha fazlasını ister bi kullanıcı ve telefon gerçten çok güzel ve kullanışlı herkese tavsiye ederim...

karizmakankiler

karizmakankiler

Üye
ya bende aldım 5610 ama anlamadığım bi şey war telefonun arkasında made ın chına yazıyo ama yazılımı tamamen nokıa internetten seri nodan falan araştırdım 5610 xpress music diyo yani hersey nokıa da arasında niye çin yazıyo o benim kafamı karıştırdı :hmmm
şimdiden yardımınız için teşekkürler....

--------------- Ekleme ---------------

bu arada telefonu ikinci el aldım garantisi falan hiç bişey yok 250 tl kadarda para werdim eğer çin malıysa werdiğim paraya acırım gerçekten...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt