nokia 5610 msn lazım

Sponsorlu Bağlantılar

fatihaykut

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5610 msn lazım
arkadaşlar bu telefonu yeni aldım çok güzel msn destekliyor diyor özelliklerinde fakat ben yükleyemedim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim arkadaşlar

pesimist_style

pesimist_style

Üye
Bu 5610 Nasıl Bi Telefon Sis Destekliyosa Daha Iii Olur Desteklemessede Java Program Var Mig33 Diye Onu Bulabilisin

hıyartalık

Üye
eft ya bendede 5610 var yeni aldım msn yükleyemedim ama.....

technoman34

technoman34

Üye
arkadaşlar bu telefonu yeni aldım çok güzel msn destekliyor diyor özelliklerinde fakat ben yükleyemedim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim arkadaşlar

5610-6500slide aynı işletim sistemine sahib. 6300 da kullanılan java tarzı bir msn programı bulup kurabilirsin.

XXPOXX

XXPOXX

Üye
e-buddy mig33 var bunlar aklıma geliyo zaten en kalitelileri bunlar diğerleri güzel değil

pisikopat_55

Üye
bendede nokia 5610 var her hafta cepte mesene aboneliniz devametmektedir diyo ve 7 kontürüm gidiyo cepte meseneyi bulamıyorum nerde oldunu biliyosanız bana yardım edebilirmisiniz arkadaşlar.

azattt

azattt

Üye
bendede nokia 5610 var her hafta cepte mesene aboneliniz devametmektedir diyo ve 7 kontürüm gidiyo cepte meseneyi bulamıyorum nerde oldunu biliyosanız bana yardım edebilirmisiniz arkadaşlar.

5610'a Turkcell'in Msn'i Desteklemiyor. Uygulamara Bak İstersen Ama Yoktur Yine En İyisi İptal Et Boşuna Gitmesin Kontörlerin...

cathlakk

Üye
kanka msn kullanıyorum 5610umda.. tavsiye ederim cok güzel

Lina_TR

Lina_TR

Üye

burdan msn indirebilirsin

emin_yaralı_can

Üye
arkadaşlarım ben vadafone yi aradım sordum 5610 d1 e msn indiremiyoruz üzgünüm yoksa ben çoktan indrmiştim yapmışlarda bi msn destegi koymamışlar olsun uzulmeyelım saglık olsun

Kasimpasali28

Üye
Nimbuzz güzel. Kullanabilirsin.

Takipçi Satın Al

Üst Alt