Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia 5610 msn lazım
Sponsorlu Bağlantılar
fatihaykut
Üye
Konu Sahibi
nokia 5610 msn lazım
arkadaşlar bu telefonu yeni aldım çok güzel msn destekliyor diyor özelliklerinde fakat ben yükleyemedim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim arkadaşlar
pesimist_style
Üye
Bu 5610 Nasıl Bi Telefon Sis Destekliyosa Daha Iii Olur Desteklemessede Java Program Var Mig33 Diye Onu Bulabilisin
hıyartalık
Üye
eft ya bendede 5610 var yeni aldım msn yükleyemedim ama.....
arkadaşlar bu telefonu yeni aldım çok güzel msn destekliyor diyor özelliklerinde fakat ben yükleyemedim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim arkadaşlar
5610-6500slide aynı işletim sistemine sahib. 6300 da kullanılan java tarzı bir msn programı bulup kurabilirsin.
XXPOXX
Üye
e-buddy mig33 var bunlar aklıma geliyo zaten en kalitelileri bunlar diğerleri güzel değil
pisikopat_55
Üye
bendede nokia 5610 var her hafta cepte mesene aboneliniz devametmektedir diyo ve 7 kontürüm gidiyo cepte meseneyi bulamıyorum nerde oldunu biliyosanız bana yardım edebilirmisiniz arkadaşlar.
bendede nokia 5610 var her hafta cepte mesene aboneliniz devametmektedir diyo ve 7 kontürüm gidiyo cepte meseneyi bulamıyorum nerde oldunu biliyosanız bana yardım edebilirmisiniz arkadaşlar.
5610'a Turkcell'in Msn'i Desteklemiyor. Uygulamara Bak İstersen Ama Yoktur Yine En İyisi İptal Et Boşuna Gitmesin Kontörlerin...
cathlakk
Üye
kanka msn kullanıyorum 5610umda.. tavsiye ederim cok güzel
Lina_TR
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burdan msn indirebilirsin
emin_yaralı_can
Üye
arkadaşlarım ben vadafone yi aradım sordum 5610 d1 e msn indiremiyoruz üzgünüm yoksa ben çoktan indrmiştim yapmışlarda bi msn destegi koymamışlar olsun uzulmeyelım saglık olsun