nokia 5610 güncelleme sonrası hafıza kartını okumuyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
non-toXic

non-toXic

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5610 güncelleme sonrası hafıza kartını okumuyo
arkadaşlar benim nokia 5610 xpress music telefonum var ben nokia nın sitesinden usb bağlantı ile güncelleme yaptım güncelleme programı türkçeydi sorunsuz bi şekilde güncelledim ve tel de türkçe dil seçeneği çıkımıyo ve hafıza kartı tel in içindeyken güncelledim ve hafıza kartına girmek istediğimde benden şifre istiyo ne yapmalıyım yardımız için şimdi den teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: memet9218

degerli43

degerli43

Üye
türkçe dili için symbian destek bölümmünde konu var oraya bak hafıza kartı için şunu söyleyim günc. yapmadan önce haf. kartına galeriden şifre koymuşsun güncellemeden sonra hafıza kartı başka tele takılmış gibi şifre istiyor o koyduğun şifreyi hatırlamaya çalış yoksa yeni kart alacaksın:oke:

non-toXic

non-toXic

Üye
    Konu Sahibi
şifre yi buldum hafıza kartım sorunsuz çalışıyo tek sorunum tel in ingilizce olması :)

YuRTcU

YuRTcU

Üye
arkadaslar hekes bundan sorunlu telefonu güncelliyosunuz sonra ingilizce oluyo nokıaya götür orda bedava yapıyolar

POWER

POWER

Üye
şifre yi buldum hafıza kartım sorunsuz çalışıyo tek sorunum tel in ingilizce olması :)

Güncelleme sonrası dilin ingilizce olmasını engellemek için nemesis adlı yazılımı kullanmalısınız. Forumda arama yaparsınız bulabilirsiniz :)

arkadaslar hekes bundan sorunlu telefonu güncelliyosunuz sonra ingilizce oluyo nokıaya götür orda bedava yapıyolar

Bu garantisi olan telefonlar için geçerli yoksa belirli bir ücret alıyorlar.

restless18

Üye
hafıza kartı hiçbir şekilde okunmaz mı şifreyi hatırlayamıyorsak eger

mcdogan20

Üye
arkadaşlar şöle bir açklama yapaym size.bnde 5610 kullanıorm ve güncellemesini yaptm.ardndan tel açldğnda ingilizce oluo.snra nemesis die bir program var arkadaşnda bahsettiği gibi.onu indirin biyerden ve onun kullanımını gösteren bir siteden nasıl kullanldğna bakın.sonra telefonunz blue yda red ise ona göre kodlar veriolar.o kodları nemesisle telefona yüklüceksin ve ardndan tkrar teli güncelliceksin ve açldğnda hafıza kartyla ilgili bir sorun yaratmıo.ama direk ilk güncellemeden sonra kartta şifre istio o yüzden 2.güncellemeyi yapmayı untmayn nemesisten snra.

tekerkek

Üye
arkadaşım belliki sen yazılım güncellemeden önce hafıza kartına şifre koymuşsun.ve formattan sonra sanki hafıza kartını başka bir telefona takmışsın gibi şifre istemesi normaldir.vede bunun hiçbir çaresi yok.hafıza kartının şifresini hatırlamıyorsan şimdiden kaldır at.çünki hafıza kartının şifresini kıranı daha hiç görmedim.yani imkansız gibi bişey

antifb001

antifb001

Üye
ya arkadaslar ben kafayı yiyeceğim bi güncelleme yaptım pc suite ile sonra telefon uçtu kafayı yedi bi anda bataryayı boşaltıyor akabinde hafıza kartını okumuyor, aynı kartı E63 e taktıgım zaman calısıyor ne yapmam lazım lütfen yardım :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt