nokıa 5530 xpressmusic yazılım icin yardımmm lütfenn_?__

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackberry9700

Üye
    Konu Sahibi
nokıa 5530 xpressmusic yazılım icin yardımmm lütfenn_?__
arkadaslar nokıa 5530 tlelfonum yazılım guncelleme dıyo ve cok yavasladı artık hıc bı işlem yapamıyorum yardım edınnn

61semih

61semih

Üye
az kalsın bende 5530 alacaktım.hatta almaya gıttıgımde touch 2 yı elıme bır aldım alıs o alıs :)
soruna gelınce wifi e baglı oldugunda guncellemesını mı yapamıyor pek anlamadım

blackberry9700

Üye
    Konu Sahibi
tlfn kendılıgınden guncelleme yapılsın mı yazıyo sonra tusları ıslem yapmıyo donuyo wifiy le alakası yok acık da deıl saten

--------------- Ekleme ---------------

format atma sansım varmı veya yazılım yukleme bu tlfn kafayı yedı

kralcapan

kralcapan

Üye
arkadaşım bende 5530 kullanıcısıyım bana her türlü sorunu sorabilirsin 5530 da yazılım güncelleme sorunu var ve tahmin ediyorum sürümün 10.0.050 dir şu an en güncel sürüm v32 li bir şey ben de v31 var ve sistem çok kararlı ve güzel çalışıyor bir çok yenilikte var ama bunu kurmak için jaf yapmasını öğrenmelisin bu forumda gerekli bütün bilgiler var ve kolay bir şey ama işletim sisteminin windows xp olmasına dikkat et bunun haricinde bir şey olursa bana mesaj atabilirsin her türlü yardımcı olmaya çalışırım

Snakeqeen

Üye
arkadaşım bende 5530 kullanıcısıyım bana her türlü sorunu sorabilirsin 5530 da yazılım güncelleme sorunu var ve tahmin ediyorum sürümün 10.0.050 dir şu an en güncel sürüm v32 li bir şey ben de v31 var ve sistem çok kararlı ve güzel çalışıyor bir çok yenilikte var ama bunu kurmak için jaf yapmasını öğrenmelisin bu forumda gerekli bütün bilgiler var ve kolay bir şey ama işletim sisteminin windows xp olmasına dikkat et bunun haricinde bir şey olursa bana mesaj atabilirsin her türlü yardımcı olmaya çalışırım
ben telefondan güncellemd yapmaya çalışıyorum tel. Güncellemesinin yanında ünlem işareti var ve dosyayı indirmiyor ne yapmalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt