nokia 5310 acil sıfır ve saglam 2.el

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aptu6

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5310 acil sıfır ve saglam 2.el
arkadaslar merhaba oncelıkle herkese
acil nokia 5310 ariyorum rengi farketmez sıfır yada 2.el
2.elde arkadaslar mumkunse cizik yıpranma olmasın şarj sorunuda olmazssa sevinirim bu telefonu en kisa zamanda bulmak zorundayım mumkunse pm donerseniz yada buraya yazarsanız sevinirim
iyi gunler diliyorum arkadaslar...

burakdogruyol

burakdogruyol

Üye
Nokia 5320 XpressMusic düşünür müsün bilmiyorum ama,

Nokia 5320 XpressMusic Red (Kırmızı), garantisinin bitmesine 8 ay var. Kulaklık, Usb kablo, 1 GB Hafıza kartı vb tüm aksesuarları bulunmaktadır, orjinal ve fulldur. Kutusu ve CD'si, garanti belgesi vardır. Yazılımı güncellenmiştir.(XM serisindeki telefonlarda bulunan sesteki çatlaklık sorunu bu sayede giderilmiştir.) Yazılım güncellemesinden sonra telefon dili İngilizce, Almanca, Fransızca olarak değişmiştir, (Tüm güncellenen cihazlarda karşılaşılan bir durum) ancak basit bir dil paketi ile istenilen dil yüklenebilir. (Ben normalde de İngilizce kullanıyorum zaten.) Telefon dikkatle kullanılmıştır. Sorunsuz ve hatasızdır. Kullanışlı, sağlam, oldukça hızlı ve kaliteli bir telefondur.

Sahibinden.com İlan No: 30426953 fotoğrafları inceleyebilirsin.

En son 200 TL'ye bırakacağım. Normalde telefonun ederi en az 250'dir, aciliyet olduğu için 200'e bırakıyorum.

Düşünürsen [email protected]

Ankara'danım, sahibinden.com'daki GET ilanıdır, yani güvenli alışveriştir. Bilginize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt