• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia 5230 : Yeni Dokunmatik ( Fiyatı / Özellikleri / Çıkış Tarihi / Resimler )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ivdg

Üye
bunda wi-fi yok o kötü yaw ama yine de aldım bi tane yarn inş gelecek

arkadaşlar tamamen yanlış düşünüosunuz 16 milyona kadar renk desteği var bu telefonda 2mp kamera sizi aldatmasın mükemmel bi goruntu kalitesi var ben telefonu alalı 2 gün ooldu muhteşem bisey wi-fi warsın olmasın ya o.degil okadr facebook gibi sitelere giris var zaten bu cihazda gerçekten 400 tl bu telefona az bile...

2 megapiksel kamera bnce ck saçma varla yok arası neyse buda nokıanın yeni saçmalıkları alştk artk

ayloo

Üye
bence bu tel iğrenç nasıl almışlar acaba samsung star bin basarrr

--------------- Ekleme ---------------

ben samsung star kullanıcısıyımm ve aynısı arkadaşımda varr o pek memnun deil bana kalırsa hiç almayın daha iyi

arkadaslar 2 mp. kamera war ama 6700 5 megapiksel daha iyi cektıgını soyleyebılırım bide cekerken cekılen kalite gibi olmuyor resimler ne yapmam lazım bilen warsa soylesin lutfen

fatih114

Üye
bu telefon kullanışlımı ki??

arkadaş güzel anlatmış ben alalı 3 gün oldu Ses Hakkında orta bir sesi var bahsedildiği gibi bi ses sorunu yok gayet güzel bence sensörlerinde bi sorun yaşamadım harita var Kamaresına gelince kamera 2mp olmasına rağmen gün ışığında güzel kareler elde edebilirsiniz dokunmatiği güzel 5800 eksikleri onda wi -fi var bunda yok o çift hopörlör bu tek ayriyeten 1 kaç farklı özellik var bu fiyata en idael dokunmatik ekran telefonlardan birisi 3 gün öce 349 Tl ye aldım

genpanın sayfasında var bakabilirsiniz.. ben kullanıyorum gerçekten güzel telefon ama mesaj çok atan kişilere tavsiye etmem mesaj ne kadar uzadıkça o kadar yavaşlıyor yada geride kalıyor..

nokıa 1100'ın dokunmatik hali

----------Eklendi @ 14:22:09 ---------- Yazıldı @ 14:18:33 ----------

5800 daki kamera 3.2 mp bundaki 2 mp ayrıca 5800 buna diker atar

Ocean258

Üye
sadece tasarım olarak guzel duran bı telefon olmus bence.. symbiandan kurtulmadıkca duzelmeyecekler sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...