Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia 5230 yardımı
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilhankanka
Üye
Konu Sahibi
nokia 5230 yardımı
nokia5230 telefon alacam garmin gps programı buna uygun mu
sarisinxxx
Üye
slm bende yeniuye oldum bu siteye cok guzel bir site benimde nokia5230 var iki gun oldu alali yalniz navigasyonunu acamiyorumolmuyor nasil yapabiliir,m simdidien tesekkurler,......
okn19931993
Üye
evt arkadaşlar bi yardım navigasyon nası açılıyo
yillarutansin49
Üye
wallah bende bugün aldım 5230 ama 3g varmı yokmu bilmiyorum varsa bana yardımcı olabilirmisiniz? __
Purgatory-
Üye
bende 5230 var şu anda sygıc mobile indirdim bu siteden ve onu kullanıyorum biraz ararsanız bulabılırsınız.Garmini kurmustum ama pek hosuma gıtmedı ıkısıde calısıyo yanı.bu arada 3g var ama goruntulu gorusme yok sadece internet kullanımında calısıo
yillarutansin49
Üye
nasıl yani internette çalışıyor ben 3g ile arama yapamazmıyım
cinobili01
Üye
ben dün aldım ama bu facebooka giriş nasıl ?? giremedim ben bide girince kontör gidiyomu ben gitmiy diye biliydum ama ben telefonu kurcalarken nete felan girince kontörüm gidiyor
cinobili01
Üye
bide msj atamıyrum ben gönderilior diyor bekliyor sonra 1-2 dk sonra gönderilemedi diyor bi ayar felan yapmak lazımda ben mi bilmiyrum ???
selo_453
Üye
Mesaj merkezi numarasını düzeltmen lazım +905359010000 yap rahatça mesaj atabilirsin.
zorka
Üye
bnde uzun msj atmyrm hemen ağarlasıyo neden acba
demendor
Üye
Bende 2-3 gün önce nokia 5230'u aldım... Program yüklemek istedim ama sertifika hatası verdi... Bir yardımcı olursanız çok güzel olur valla...
ismailbahadır
Üye
agalar ben yenıyım 5230 oyunları programları yollarmısınız TEŞEKKÜREDERİMSAĞOL