Nokıa 5230 tlfnumu güncelleyemiyorum.. Yardım istiyorum lütfen..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FarklıBirDost

FarklıBirDost

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa 5230 tlfnumu güncelleyemiyorum.. Yardım istiyorum lütfen..
SELAMINALEYKÜM ARKADAŞLAR. VODAFONE HATTIM VAR İNETRNET PAKETİMDE VAR. AMA *#0000# YAPTIĞIMDA SEÇENEKLERDEN GÜNCELLEMELERİ KONTROL ET DİYORUM DAHA SONRA SUNUCU CVP VERMİYOR YAZIP ÇIKIYOR. DAHA TLFNU ALDĞMDAN BERİ GÜNCELLEME YAPAMADIM. VERSİYON SÜRÜMÜ HALA : V11.0.079 VE SON GÜNCELLEME GÜNCELLENMEDİ YAZIYOR -BİLEN- ARKADAŞLAR YARDIMCI OLURSA ÇOK SEVİNİRİM. TŞKKRLER. :bilmm

O6UZH4N

Üye
kapat aç tekrar dene olmazsa pc suite ile dene yine olmazsa product kodu degiştir

ildugum

Üye
arkadasım product kodu neki

FarklıBirDost

FarklıBirDost

Üye
    Konu Sahibi
kapadım açtım olmuyor vede pc suitede nasıl yapacağım bilmiorm yani pcye takıyorum tlfndan pc suiteyi açıoyrum ondan sonra ne yapacağım ?

mardok

mardok

Üye
telefonun yazılımlarını navifirm ile indir ardından jaffla telefona flaşla

deepadem

Üye
5230 var bir türlü güncelleyemiyorum bilgisayardan güncelledim ama olmadı sorun tuşkilidini kilitleyip açınca ekran gidiyor :S ve galeriden resimlere girip yaptıgımda oluyor bu resimi açıyorum tuşkilidini kapatp açyorm ekran gidiyor bazen normalde de oluyor v11.0.079.317.01 kullanıyor şu an yardımcı olursanız sevinirim uygulamalardan güncelliyorum ama o cihazı güncellemiyor programları vs güncelliyor onun için sorun çözülmüyor

ali.oren

ali.oren

Üye
tele hard format at sonra tekrar dene kardes.
tabi once yedeklemelisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt