Nokia 5230 Sertifika Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguz2796

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5230 Sertifika Sorunu
Merhaba Arkadaşlar
2 hafta önce Nokia 5230 aldım ve telefona uygulama yüklemeye çalışıyorum ama her zaman sertifika hatası alıyorum.İnternette ve forumda aradım ama daha kesin bir şeye ulaşamadım.Bazı çince sitelerden oluyormuş ama imei numarası vermek gerekiyormuş, ben de imei numaramı vermeye korkuyorum.Telefon hackleme olayları falan da oluyormuş galiba.Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar ?
Eğer telefon uygulamalarını bilgisayarda bir programdan tek tek sertifikalamak gerekiyorsa benim için çok daha iyi olur.
 
  • Beğen
Tepkiler: harun20062007


celibar

celibar

Üye
Sertifika almadan unsigned program yükleyemen.sertifikayı da ancak imei numaranla alabilirsin.hack'i de unsigned programı sertifikaladıktan sonra yaparsın.başka yöntem yok.forumda binlerce kişi opda'dan imei ile sertifika aldı.imei ile sorun yaşıyanı görmedim.helloox2'yi sertifikaladıktan sonra telefona kur çalıştır. Hack tamam olur.
 

oguz2796

Üye
    Konu Sahibi
opda sitesinden sertifika yükleyecektim ama biraz daha araştırayım şu sertifika olayını biraz daha araştırayım dedim.son 1-2 haftadır sertifika yükleyenlere gelmemiş. öyle bir sorun var mı ?
 
celibar

celibar

Üye
opda 'dan bazen 1 dk. Içinde alınırken bazen 1-2 hafta olabiliyor.helloox2'nin sayfasında signed versiyon olarak veriyorlar sanırım. sitesinin anasayfasında signed versiyon yazar.oraya tıkla.imei'ni falan yaz.tamam de.not:denendim.
 
63urfalı

63urfalı

Üye
tel hackla
 
TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
bence hackleme teli ünkü telefonu hackledigin zaman sistem doyalarına ulaşımı açmış oluyorsun we o sistem dosyalarından biri silinirse yada oraya bi virüs girerse telefonun için çok kötü olur söylemedi deme... ben 5230 umda dahil tüm telefonalrıma imzalayıp atıyorum programları hatta telefondan imzalıyorum... senin tek yapman gereken opda dan cer ve dosyalarını alman gerisi kolay..:) ama tabi senin bilecegin iş.. resk alırım yada bişi olmaz diyosan hackle hackleyince daha fazla modifikasyon uygulamaları yükleyebilirsin...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt