Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5230 Hoperlör Kalitesi!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beybleydeonur
Üye
Konu Sahibi
Nokia 5230 Hoperlör Kalitesi!!
Arkadaşlar 5230un hoperlörü nasıl acaba ses kalitesi 5800dan çokmu düşük ve samsung star serisinden?
WastabMan
Üye
Bugün kuzen aldı. 5800 ile aynı kalitede Diğer özellikler ise kamera 2.mp ama herşey 5800 gibi. Güzel telefon.
beybleydeonur
Üye
Konu Sahibi
arkaşım eminmisn aynı kalite olduğundan ben hoperlördeki sesin fazlalığını soruyorum 1 haftadır araştırıyorum?
ccyk21cc
Üye
5800 çift hoprlr 5230 ise tek: ses kalitesi olarakta aynı sadec e sesi az fazla çıkıyo 5800 ın
JayJayyy
Üye
stereo ses her zaman monodan daha kalitelidir.+wifi+çift kamera+flash
yok artık şakamı yapıyosun nokia 5230 e63 den düşük ses veriyor müzik için alıcaksan hiç alma derim gerçekten sesi çok düşük
beybleydeonur
Üye
Konu Sahibi
off ya fiyatı çok uygun 5230un camera+wife benim için önemli değilde o expressmusiclerdeki gibi sesi nası desem böle bangır bangır kuvvetli yüksek olmasını isterdim ses seviyelrine not vericek olsanız 5230 a 5800 a ve samsung e250 ve star 5233 kaç verirdiniz 10 üzerinden(sesin yüksekliği)?
Freestyle.Cod
Üye
star ve nokia 5230u kullandım
star 6.5/10
nokia 5230 5/10
starda ses ahizeden gelmesine rağmen 5230dan yüksek ses veriyor ama 5230un sesi gelecek güncellemelerle yükselir diye düşünüyorum
beybleydeonur
Üye
Konu Sahibi
arkadaşım bana son güncellemelere göre not verirmisin?
Freestyle.Cod
Üye
maalesef benim ürün kodu için güncelleme çıkmamış dolayısıyla sana bu konuda yardım edemicem
beybleydeonur
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar ben telefonu müzik için alıcam arkadaşın samsung star 5233ü varda onun yanında telefonumun ezig kalmasını istemem özellikle ses konusunda sizce alııymı?
Freestyle.Cod
Üye
dokunmatik istiyorsan 5800 al ama sony ericsson w705i öneririm çok şık bir telefon ve ericsson seste nokiadan daha iyi
beybleydeonur
Üye
Konu Sahibi
arkadaşım bende 5800 almak isterim ama bana kötü gelen fiyatı çok pahlı bana wife gerek yok psp var bende birde donma sorunu çook onda tek iyi yanı sesi ve dizaynı bence 5230 dan saol
gunayselim94
Üye
tek hoperlör olmasına rağmen çok iyi ses veriyor kardesim bundan emin olabilirsin kamerasıda 2mp. ama 5800 dan daha iyi cektııgını soyleyebilirim.