nokia 5230 haskkında sorular

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turks00

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5230 haskkında sorular
nokia 5230 aldım dün telefon çok güzel ama birkaç sorum var işletim sistemi sybin v9.4 bütün sybian oyun ve uygulamalarını desteklermi , oyunları yüklemek nasıl olcak usb kablosu yok hafıza kartı var nette biraz bakdım hack felan diyor telefona zararı yok dimi nasıl yapılıyor 5800 desteklediği tüm oyun ve uygulamarı desteklermi acil cevap bekliyorum... :oke:

celibar

celibar

Üye
program açıklamasında s60v5 yazan programları yükleyebilirsin.
Symbian S60v5 Uygulamaları

Programları telefona atmak için hafıza kartına uygun kart okuyucu alarak programları karta atabilirsin.programları attıktan sonra telefonun dosya yöneticisinden programın üzerine tıklayıp yüklemeyi yap.menüden program ikonunu bul.

hack için aşağıdaki konuyu oku ve uygula.hack'in az da olsa zararı var.
www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-modi...lara-hack-symbian-s60-3rd-and-5th-237008.html

turks00

Üye
    Konu Sahibi
5230 kullana biri msn felan veremezmi baya sorun var böle cevaplanmıcak hafıza kartını pc ye takdım oyunu indirdim .sis uzantılı oyundu ama oyunu görmüyor dosya yöneticisindende bakdım görmedi sonra haafıza kartına şarkı atıyorum sonra telefona takıyorum eski şarkılar var ama yeni şarkı yok hafıza kartını çıkart demeden çıkarmak güvenli deil diye bu gibi bi kaç sorun daha var koca maxicepde bi kişi yardımcı oldu ama oda pek işime yaramadı genede teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum..

--------------- Ekleme ---------------

program açıklamasında s60v5 yazan programları yükleyebilirsin.
Symbian S60v5 Uygulamaları

Programları telefona atmak için hafıza kartına uygun kart okuyucu alarak programları karta atabilirsin.programları attıktan sonra telefonun dosya yöneticisinden programın üzerine tıklayıp yüklemeyi yap.menüden program ikonunu bul.

hack için aşağıdaki konuyu oku ve uygula.hack'in az da olsa zararı var.
www.maxicep.com/s60-3rd-sistem-modifikasyon-uygulamalari/helloox2-kolay-yoldan-tum-telefonlara-hack-symbian-s60-3rd-and-5th-237008.html

saolasın +1 ama msn felan varmı dediklerinin çoğu olmadı.

--------------- Ekleme ---------------

cevap bekliyoyorum ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt