Nokia 5230 Hakk. bir Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scofield™

Scofield™

Üye
Nokia 5230 Hakk. bir Soru
Bu Telefonu almayı düşünüyorum (S5233a 'm var bu telden baydım artık) Bir de 3G varmış duyduğuma göre görüntülü konuşma yok fakat 3G hızında internet varmış (HSDPA) doğrumudur? HSDPA hızı kaç Kpbs' dir? bi dosyayı kaç Kpbs ile indirebilirim? ve 2.el fiyatları nelerdir Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

celibar

celibar

Üye
5230'un hızı 3.6 Mpbs imiş.turkcell sitesinde yayınladığı telefon hızları.linkten destekleyen cihazlar sekmesinden bakabilirsin.

Scofield™

Scofield™

Üye
5230'un hızı 3.6 Mpbs imiş.turkcell sitesinde yayınladığı telefon hızları.linkten destekleyen cihazlar sekmesinden bakabilirsin.

Sağolasın taprağım...:oke:40Kırşehir :heyo:
Bu arada 3.2 Mbps yazıyor bu hız iyimidir? Yeterli mi? Mesela bir dosyayı kaç Kpbs ile indirebilirim?

OğuzcanAbi

Üye
ha ha dostlar 15 sene kırşehirde oturdum geçen sene anka taşındım lütfen iletişime geçelim belki birbirimiz tanıyoruz dur

celibar

celibar

Üye
Sağolasın taprağım...:oke:40Kırşehir :heyo:
Bu arada 3.2 Mbps yazıyor bu hız iyimidir? Yeterli mi? Mesela bir dosyayı kaç Kpbs ile indirebilirim?
hızı sana çok rahat yetecektir.tabiki 3G çeken noktalarda.bir de telefonu bilgisyara bağlayarak internete gireceğin zaman telefonu usb ile bağlayıp gir.usb ile telefondan bilgisayara veri aktarımı bluetootha göre daha hızlı olur.
ha ha dostlar 15 sene kırşehirde oturdum geçen sene anka taşındım lütfen iletişime geçelim belki birbirimiz tanıyoruz dur
neresinden?

OğuzcanAbi

Üye
hızı sana çok rahat yetecektir.tabiki 3G çeken noktalarda.bir de telefonu bilgisyara bağlayarak internete gireceğin zaman telefonu usb ile bağlayıp gir.usb ile telefondan bilgisayara veri aktarımı bluetootha göre daha hızlı olur.

neresinden?

kırşwhir merkez de oturuyodum

Scofield™

Scofield™

Üye

Ne kadar tesekkur etsem azdir topragim gercekren sagol

Iletisime gecen arkadasimizlada tanisabiliriz

OğuzcanAbi

Üye
iyi olur :kop2:

ufuk617

Üye
Arkadaşalr nokıa 5230 tlf video yu nasıl ileri saracağımız hakında bir bilgisi olan varmı?

Scofield™

Scofield™

Üye
Arkadaşalr nokıa 5230 tlf video yu nasıl ileri saracağımız hakında bir bilgisi olan varmı?

Hacım ekrana dokunduğunda 3 tane seçenek çıkar sen " I> "(ileri sarma) tuşuna uzun basmalısın...

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
Arkadaşlar bende 5230 kullanıyorum.. Internetten birşey indirirken saniyede 360kb hızla indiriyor ben çok memnunum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...