Nokia 5230 Hack !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre817

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5230 Hack !
Arkadaşlar nokia 5230 için hack dosyası arıyorum... Bu telefon için elinde hazır bulunan yada yapabilecek olan arkadaşlarımız varsa paylaşımlarını bekliyorum yardımınıza ihtiyacım var sitede gerekli aramaları yaptım ama sonuç alamadım tek çarem konu açmak !

emre817

Üye
    Konu Sahibi
paylaşım için saol ama istediğim gibi bi fw değil ana ekran falan hiç biri resimlerde göründüğü gibi değil eğer varsa daha gelişmiş bi fw istiyorum anlamadığım için sizlerden yardım istiyorum jafla atmayı biliyorum ancak hackli rof dosyası yok

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
paylaşım için saol ama istediğim gibi bi fw değil ana ekran falan hiç biri resimlerde göründüğü gibi değil eğer varsa daha gelişmiş bi fw istiyorum anlamadığım için sizlerden yardım istiyorum jafla atmayı biliyorum ancak hackli rof dosyası yok

Bildiğim Kadarı İle Bundan Başka Fw Yok Çünkü Şuan 5800 Ve N97 İle İlgileniyorlar :)

emre817

Üye
    Konu Sahibi
Silent Master™;2775365' Alıntı:
Bildiğim Kadarı İle Bundan Başka Fw Yok Çünkü Şuan 5800 Ve N97 İle İlgileniyorlar :)

ama uzmanlardan bu telefonada ilgi bekliyoruz artık bizimde hackli bir telefon sahibi olmaya hakkımız var diye düşünüyorum :evet:

SilentOne

SilentOne

Üye
adamlar n97 ve 5800 ile ilgileniyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt