nokia 5230 garanti ekran

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5230 garanti ekran
selamın aleyküm arkadaşlar biliyorum sürekli konu açıyorum ama bi zahmet yardımcı olun ben cihazımı yere düşürdüm ve ekran gitti gelmedi dün akşam cihazın ön paneli açtım çok dikkatlice ve ekranın üstündeki banta bastırınca ekranın ışıgı geliyor fakat ekran çatlak çatlak ekran yamulmuş :) ve bu ekran cihazın açılışta titremesini ve açılış müziginin çalmamasıni engellermi? bi zahmet yardımcı olun teleserviceye versem ayrıntılı arıza bilgisi verirlermi?

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Sürekli Konu Açmakla Çözülmez Bu Sorun Kardeş..Birsürü Konu Açtın Hepside Aynı Konular Hepsindede Herkes Sana Yapman Gerekeni Söyledi Ama Sen Israrla Kendin Yapmaya Çalışıyorsun.
Telefonu Açmışsın Garantiye Götürdüğünde Telefonu Açtığını Anlarlarsa Direk Garanti Dışı Kalır Telefonun..Sana En Başında Dedik Götür Servise Halletsinler Diye Ama Dinlemedin..Hem Dinlemiyorsun Hem de Hergün Burda Aynı Konulardan 2-3 Tane Açıyorsun Amaç Ne Anlayamadım.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Huylu huyundan vazgeçermi ? Telefonu garantiye ver. Telefonun ön panelini açtımda ne oldu anlamadılar.

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Kardeşim Birdaha Açmam Bu Ekran Çatlak Çatlak Olmuş Teleserviceye Kargoyla Göndericem Arızayada Telefon Masanın Üstündeydi Sabah Bi Baktım Böyle Oldu Desem Yerlermi?

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Telefonu Açmışsın Yermi Sence Adam ? Onlarda İşin Püf Noktasını Biliyorlar Açtığını Anlarlarsa Ücretsiz Yapmazlar..Sana En Başında Demiştim..

ZaZuM

ZaZuM

Üye
kızmakla haklılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...