Nokia 5230 Çıkıcak Olan Yeni Yazılım Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia 5230 Çıkıcak Olan Yeni Yazılım Hakkında
Arkadaşlar geçen gün forumda gezerken gördüm Nokia 5800 için v60 yazılımı çıkıcakmış. Bende merak ettim ve nokia a mail attım. Acaba 5230 için böyle bir yazılım çıkar mı diye? Eğer yeni yazılım çıkarsa eklenmesini istediğim özellikleri filan yazdım mailde. Birkaç gün sonra bana Nokia dan telefon geldi ve Nokia 5800 ve Nokia 5230 için yeni yazılım çıkıcak dedi. Çıkıcak olan yeni yazılım kasım asında filan çıkıcakmış. Yazılım çıkmadan çok kısa bir süre önce gene beni arıyacak Nokia. Yazılım ile gelen yenilikleri filan anlatıcakmış. Bu gelen yazılım ise 5800 ve 5230 için son yazılım olucakmış. Yeni yazılım ile gelmesi beklenen özellikleri aşağıda verdim:

1.Widget destekli ev ekranı
2.Ev ekranının dönmesi
3.Sekmeli yeni internet tarayıcısı
4.PDF, DOC, EXEL dosyalarını görüntüleyebilme
5.Telefon hafızasını geliştirme
6.Daha fazla boş RAM
7.Iphone gibi her yöne dönen ekran.

PureFood

PureFood

Üye
Yok artık. 5800 V60 çıkmayacak. Nokia desteğini kesti çokta en son v52.0.007 var oda Ekim 2010'da çıkmıştı. Herkes bas bas bağırıyor V60 yok diye. Ve en saydığın özellikler ne ya. Widget midget ? iPhone gibi dönen ekran :hmmm Yok artık.

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Nokia var dedi yeni yazılımı. Kasım ayını bekle görürsün. :D

Del Rey

Del Rey

Üye
Yok artık. 5800 V60 çıkmayacak. Nokia desteğini kesti çokta en son v52.0.007 var oda Ekim 2010'da çıkmıştı. Herkes bas bas bağırıyor V60 yok diye. Ve en saydığın özellikler ne ya. Widget midget ? iPhone gibi dönen ekran :hmmm Yok artık.

iPhone gibi dönen ekranı yapamazlar ki? En fazla 3 dönüş yapabilirler. Yana diğer yana ve dikey. 4 dönüş yapabilmeleri için telefonda D. Pusula olmalıydı ama yok. Seni kandırmışlar veya aradığın kişi çok içmiş

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
iPhone gibi dönen ekranı yapamazlar ki? En fazla 3 dönüş yapabilirler. Yana diğer yana ve dikey. 4 dönüş yapabilmeleri için telefonda D. Pusula olmalıydı ama yok. Seni kandırmışlar veya aradığın kişi çok içmiş

:naughty::naughty::naughty:
Bekleyelim Kasım'ı kaç kişi aradı Nokia'yı hepsine demişler 5800 V52 son yazılım diye. Acaba o görevli biraz yazmış olmasın :D

Del Rey

Del Rey

Üye
:naughty::naughty::naughty:
Bekleyelim Kasım'ı kaç kişi aradı Nokia'yı hepsine demişler 5800 V52 son yazılım diye. Acaba o görevli biraz yazmış olmasın :D

Bu görevliyi görünce aklıma Glee'de oynayan çatlak öğretmen sue sylvester geldi. Kafasına göre takılıyor...

Dediklerini de okuyun

PureFood

PureFood

Üye
Ne diyor :D

technoblue

technoblue

Üye
yok artık lebron james. nokia hele ki 5800 kiim, saydığın özellikleri yapmak özellikle de iphone gibi dönen ekranı yapmak kim..

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Valla bende nokiadan beni arayan kişinin yalancısıyım. Sonuçta yeni yazılımı ben yapmıyacağım. Bakalım zaman gösterecek ne olucağını :) :)

By_Casparov

By_Casparov

Üye
yuhhh...... sanki bizimkiler tel değil? tek telefona o özellikler gelmez hayalden öte dostum!!!... s60'ın hangi versiyonu diye anılır sonra =)

Silinen Üye 524728

Silinen Üye 524728

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yuhhh...... sanki bizimkiler tel değil? tek telefona o özellikler gelmez hayalden öte dostum!!!... s60'ın hangi versiyonu diye anılır sonra =)

İnş bütün s60v5 ler için bi güzellik yapar Nokia :D

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
acaba v60 da bizi görebilecek mi :D

PureFood

PureFood

Üye
S60v5 devri iyice kapanmasına rağmen Nokia'nın bunları demesi ilginç. Hiç umutlu değilim ama.

firat1231

firat1231

Üye
her yöne donmesınde sacmalamıs ama ekran widget'ı falan olr cunku 5230'A v52 yukledıkten sonra web tarayıcının N8 deki gibi olmasına şaşırmıstım sımdı yenı cıkacak yazılımda ıse neden ekran widget'İ olmasın diyorm :yuru :yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt