Nokia 5230-5800 v60

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5230-5800 v60
Arkadaşlar geçen gün forumda gezerken gördüm Nokia 5800 için v60 yazılımı çıkıcakmış. Bende merak ettim ve nokia a mail attım. Acaba 5230 için böyle bir yazılım çıkar mı diye? Eğer yeni yazılım çıkarsa eklenmesini istediğim özellikleri filan yazdım mailde. Birkaç gün sonra bana Nokia dan telefon geldi ve Nokia 5800 ve Nokia 5230 için yeni yazılım çıkıcak dedi. Çıkıcak olan yeni yazılım kasım asında filan çıkıcakmış. Yazılım çıkmadan çok kısa bir süre önce gene beni arıyacak Nokia. Yazılım ile gelen yenilikleri filan anlatıcakmış. Bu gelen yazılım ise 5800 ve 5230 için son yazılım olucakmış. Yeni yazılım ile gelmesi beklenen özellikleri aşağıda verdim:

1.Widget destekli ev ekranı
2.Ev ekranının dönmesi
3.Sekmeli yeni internet tarayıcısı
4.PDF, DOC, EXEL dosyalarını görüntüleyebilme
5.Telefon hafızasını geliştirme
6.Daha fazla boş RAM
7.Iphone gibi her yöne dönen ekran.

BI ARKADAS BU FORUMDA BOYLE BISEY YAZMIS.İNSALLAH DOGRU OLURDA UZULMEYIZ :ehe:ehe:ehe

Kingmortall

Kingmortall

Üye
çıkmaaz arkadaşım sayısız konu açıldı bunun hakkında v60 diye bişey yookkkk ...!

baya1994

baya1994

Üye
7.Iphone gibi her yöne dönen ekran.

bu özellik olmaz çümkü nokia da sensr sol tarafta bu yüzden sdece sola yatırdınmı döner ıphonede her tarafında var sensor. yanılıyorsun diyorsan kırapçığı ac ve bak sensör ne tarafta gör. ve bende çok mesaj attım v40 v50 zamanlarında banada sizi ararız dedi ce dönüş olmadı. 11 tane özellik eklemiştim 1. bile olmadı yanı biz istediğimizde olmaz nokia kendisi yapar ne özellikler gelir.

1.buglar giderilir
2.yeni tarayıcı eklenir.
3. facebook yada twitter uygulama eklenir.
4 müzik oynatıcı 15.2 sürümü ve ovi yüklenir
5.gelirse yeni ev ekranı gelir ama sanmıyorum

Not: eğer doğruysa seni arayıp kasımda çıkacak dediyse çıkar çünkü banada bilmem su ayda çıkacak dedi unuttum suan gerçektenne çıktı sadece günü tuttmadı

firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
peki sen v50 yi yukledınmı telefonuna yanlıs gormuyosam senın tel 5800

bi ara nokia 5230 a da v50 türkiye ye gelmez falan diyolardı ama ben ilk cıktıgı gun yuklemıstım

bana sorar san inşallah su v60 cıkarda :)

Nokia 5230'a v50 güncellemesinde n8 in web tarayıcısı ve n8 in tüş kilidi geldi v60 da n8 deki ev ekranı neden olmasın diyorum bu sefer kendi kendime :dry:

SilentOne

SilentOne

Üye
okadar daha özellik gelmez naptın sen yha

baya1994

baya1994

Üye
peki sen v50 yi yukledınmı telefonuna yanlıs gormuyosam senın tel 5800

bi ara nokia 5230 a da v50 türkiye ye gelmez falan diyolardı ama ben ilk cıktıgı gun yuklemıstım

bana sorar san inşallah su v60 cıkarda :)

Nokia 5230'a v50 güncellemesinde n8 in web tarayıcısı ve n8 in tüş kilidi geldi v60 da n8 deki ev ekranı neden olmasın diyorum bu sefer kendi kendime :dry:

ben durmadan güncellerim v52 kurulu ama c6 tipli cfw :D v60 çıksın onuda cfw sini kurarım nokianın fw kurmam :D

mangdaşire

mangdaşire

Üye
bence 5800 a v60 gelmicek.ama gelirse de büyük bir ihtimal widget ev ekranı da gelecek.çünkü 1.5 yıldır bekliyoruz,atılan maillerin hepsinde istenen ortak özellik aynı "c6 ev ekranı".adamlar 5800 a güncelleme getirirlerse ev ekranı,browser ve smileyleri getirecekler.

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
bundan sonrada 5230 kullananlar v60 konuşu açar durmadan artık 1,5 senede onlar bekler :ehe

firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
la gorursunuz olm 5230 a v60 gelcek ve hepınız töbe töbe:ehe 5800 gelmez bence telefon cıkalı 2 yıl oldu hatta gecıyo mk :D

mangdaşire

mangdaşire

Üye
la gorursunuz olm 5230 a v60 gelcek ve hepınız töbe töbe:ehe 5800 gelmez bence telefon cıkalı 2 yıl oldu hatta gecıyo mk :D
zor be :D nokiacılar symbiandan elini etegini çekiyor,s60v5 desen zaten denek bir işletim sistemi.ilk dokunmatikler s60v5 üzerinden çıktı.şimdi de hepsini qt çatısı altında birleştiriyorlar.yani bu gelenler maalesef son güncellemelerimiz olacak.bizim güncellemelerde geldikten sonra S^3 e biraz daha destek verilecek(anna gelecek,belki belle de gelir)ondan sonra nokia yoluna windows phone ile devam edecek,belki meegolu cihazda çıkarır.böyle gidecek.zaten çogu kişi o sırada androide veya meegoya geçer.

SilentOne

SilentOne

Üye
bella kesin geliyor beta sürümlerinin videoları bile var

firat1231

firat1231

Üye
    Konu Sahibi
zor be nokiacılar symbiandan elini etegini çekiyor,s60v5 desen zaten denek bir işletim sistemi.ilk dokunmatikler s60v5 üzerinden çıktı.şimdi de hepsini qt çatısı altında birleştiriyorlar.yani bu gelenler maalesef son güncellemelerimiz olacak.bizim güncellemelerde geldikten sonra S^3 e biraz daha destek verilecek(anna gelecek,belki belle de gelir)ondan sonra nokia yoluna windows phone ile devam edecek,belki meegolu cihazda çıkarır.böyle gidecek.zaten çogu kişi o sırada androide veya meegoya geçer.

Zaten MeeGO iletim sistemli cıkaca olan telefonu Nokia N9 :) muhtesem bir telefon youtube dan videolarına bakabılırsın BENCE NOKİA GELECEK GUNLERDE SADECE MeeGO VE WİNDOWS PHONE LARLA DEVAM EDECEK GIBI GORUNUYO :ah :ah

nalcam22

nalcam22

Üye
evet dediklerinden ders alıp daha nokıaya yanaşmamaklazım

punemr123

punemr123

Üye
5800 i bilmem de 5230 a gelir cunku 5230 donanimsal olarak daha stabil ve daha hizli legendary 6 c6 fw kullnaniyorum ve netqin mguard acikken 63 mb ram gordum ev ekraninda 2 bos yer vardi .ve temamda di bile deildi

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
5800 ve 5530 gelemesi beklenen güncelleme ertelenmiş gelmeyecek diye konuşmayın gelecek.
Gelirse büyük ihtimal v53.0.008 olarak gelir eğer büyük bir değişiklik olursa v60.0.008 diye gelir.
Dedikleri gibi kasımda felan çıkabilir güncelleme ve son güncelleme olur. Hala test ediyor olabilirler güncellemeyi.

maxIm4

maxIm4

Üye
aha geldi

maxIm4

maxIm4

Üye
Yav yok bana darallar geldi bu update isinden:)

Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
ya boşuna yorulmayın ister arayın ister mail atın adamlar bizi mi dinleyecek.

faltinsoy83

Üye
Arkadaşlar nokia 5230 v60 güncellemesi hakkında bir gelişme varmı yoksa galaxy gio alıcam bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt