Nokia 515 yeni cep telefonu resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Finlandiya kökenli cep telefonu devi Nokia, bir taraftan Lumia Serisi‘ne yeni modeller ekleyerek, akıllı telefon ailesini geliştirirken, diğer taraftan düşük bütçeli kullanıcılar için özellikli cep telefonları sunmayı da ihmal etmiyor. Firma özellikli cep telefonu modellerine yeni bir üye daha ekledi ve Nokia 515 modelini resmi olarak duyurdu.

Nokia 515 2.4″ büyüklüğünde ve QVGA çözünürlükte ekran ile geliyor. Arka yüzünde 5MP kamera bulunan yeni cep telefonu Nokia 515 ayrıca microSD kart desteğine de sahip. Hem tek hem de çift SIM kart desteği ile sunulacak olan bu yeni cep telefonu 38 güne kadar bekleme süresi sunuyor.

Nokia 515 gelen bilgilere göre 2013 senesi 3. çeyrek içerisinde satışa sunulacak. İlk olarak satışa sunulacak olan ülkeler de Rusya, Almanya, İsviçre ve Polonya olarak belirtildi. Fiyatının da vergiler hariç olarak 115€/149$ olacağı belirtiliyor.

[video=youtube;vhVHgdZyFTw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vhVHgdZyFTw#t=0[/video]

respection123

Üye
İşletim Sistemi Ne? :)

hikmet366

hikmet366

Üye
artık nokıa dan böyle telefonlar beklemek gerek :)

scorpion11

scorpion11

Üye
Alüminyum kasalıymış :aha:

nokia_belle

nokia_belle

Üye
+45 yaşın kullanacağı türden yada mesajlaşmak için 2. telefon niyetine

erko merko

erko merko

Üye
s60 olsaymış daha iyi olurmuş

.caner.

.caner.

Üye
Bende wp8 sandım iğrenç falan diyordum. :tşk:

chethin

chethin

Üye
Adamlar giriş seviyesi için düşük fiyatlı donanımlı kaliteli uzun pile sahip telefon üretmiş yanlış anlaşılmasın.

• Beğen
Tepkiler: ANIL

Üst Alt