Nokia 5130 Yazılım Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

doni1905

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5130 Yazılım Sorunu
Çözüldü.

doni1905

Üye
    Konu Sahibi
hallettim.

RaFaeL_

Üye
Nasıl :D

apod66

Üye
Arkadaşlar benim 5130, müzik çalara girince yeterli hafıza yok diyordu uygulmalar silinmişti phoenixten yazılım yükledim düzeldi bu sorunlar ama dil İng Türkçe yok nasıl halletcem?

eeggee2

Üye
phoenix hangi yazıloımla düzeltcem aynı sorun bendede var :(

bhuqra42

Üye
arkadaslar telefonumda muzik calara gırınce yeterlı hafıza yok dıyor sorunu nasıl gıdererbılırım

harediamond

Üye
arkadaşlar 5130 kullanıorm ama telefon kendi kendine fabrika ayarlarına dönüyor temalar telefona ait zil sesleri vs. herşey silindi ve müzik çalar sorunu var servise göndermekden bıktım kendim nasıl düzeltebilirim bu sorunu ?

gececx

gececx

Üye
virüs girmiştir... s40 lara olmaz ama sen yine bi bak..

asena-38

asena-38

Üye
arkadaşlar 5130 kullanıyorm ama telefon kendi kendine fabrika ayarlarına dönüyor temalar telefona ait zil sesleri uygulamalar ne varsa silindi ve müzik çalara girince yeterli hafıza yok diyor ne yapacağım???

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar benim 5130, müzik çalara girince yeterli hafıza yok diyordu uygulmalar silinmişti phoenixten yazılım yükledim düzeldi bu sorunlar ama dil İng Türkçe yok nasıl halletcem?
yazılımı nasılş yükleyeceğim bilgisayar a bağlayarak mı bide usb veri kablosnu taktıktan sonra hangi seçeneği tercih etmem gerekiyor PC Suite mı Veri Saklama mı yoksa Baskı ve Medya mı

jebelem

jebelem

Üye
dostum o yazılımı nerden bulabilirim phoneix var ya yardımcı olursanız sevinirim bende dee var aynı sorun müzik çalar ve ekolayzer radyo açılmıyor yeterli hafıza yok diyor

matador_11

Üye
aynı sorun bende var ama benım usb girişi bozuk blututla baglansam olur mu phoneıx e yardm lutfn

Erdem_40

Üye
Arkadaşlar geçen geçen bendeki 5130 u sım kartı takmak maksadıyla çıkardım ve tekrar açtığımda teldeki tüm resimlerin ve telefonun kendine ait silinemeyen oyun tema ların silindiğini gördüm.orjinal duvar kağıdı resimleride açılamıyor ne yapabilirim.. Ne olur acil cvp

sinan148

Üye
Beyler benimde 5130 var sorun internette yani internete girip dolaşabiliyorum ama nimbuzz ve msn progralarını yükleyip açtığıda bağlanmıyor programlarda internete bağlanmıyor ama opera ve telin browserında internete bağlanabiliorum yardım edin nasıl bağlanacam ...

foz54

foz54

Üye
buyrun

program sayesinde telefonunuza yazılım atın. ama önce pcdeki tüm nokia programlarını kaldırın, yazılım atmada sorun çıkarabilirler

MrTech

MrTech

Üye
Telefon Diliniz İngilizce İse Hem de Biraz Telefona Farklılık Katmak İstiyorsanız OrochiXXX Arkadasımızın Yapmıs Oldugu FW Var Hem de Benimde Telefonum 7.95'ti Sonra Yabancı Bir Siteden 7.97 İndirdim.Fakat Yazılım Düşürme Olmadığı İçin Oynanmış(Cracklanmiş)FW Buldum.Şimdi Hem Hızlı Hem de 7.97 Hem de Türkçe. Buyrun Arkadaşlar Link http://www.maxicep.com/nokia-s40-ve-java/5130c-v7-97-modlu-fw-by-orochi-turkce-506525.html Konuya Girip Bakabilirsiniz.Nasıl Yapılıcağıda Anlatılmış Zaten.

selcukylmz

Üye
kardeş bendede aynı sorun var ben phoneixten hiç bir yazılımı yükleyemiyorum hep yarıda kesiliyor nasıl yaptıysan bi zahmet anlatır mısın

Üst Alt