• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia 5130 XpressMusic

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Nokia 5130 XpressMusic

Nokia'nın gelirliler için 2009 yılı ilk çeyreğinde raflara sunaçağı 5130 XpressMusic'i tanıttı.

Size biraz 5130 XpressMusic'in özelliklerinden bahsetelim.240 x 320 ekran çözünürlüğü bulunan 5130'un birde 2.0 megapiksellik kamerası bulunuyor.Dahili belleği 1 GB olan telefon,Micro SD kart yuvası ile 8 GB kadar sorunsuz artırılabilen bir hafıza genişliği ile müzik telefonu olduğunu gösteriyor.

EDGE, GPRS, GSM, HSCSD özelliklerini desteklemesi yanı sıra,
Standard battery, Li-Ion (BL-5C) Pili ilede kullancılarını düşündürüyor.Bunun sebebide Bekleme süresi 288 Saat,konuşma süreside 6 saat ile sınırlandırılıyor.

Önümüzdeki ay satışa çıkması beklenen 5130 XpressMusic'in tahminen ortalama 90 Euro'luk bir fiyatı olacak.

tome_94

tome_94

Üye
bu 5310 değilmi???

cirkinn

Üye
yeni 5130 baya güzel

Noctivagant

Üye
Çok garip benim bildiğim bu telefon zaten aylardır piyasada satılmakta

ByNuaNs

ByNuaNs

Üye
bende var guzel telefon ince ama sesi fazla cıkmıyor anlamadım

5700xpress

Üye
90 euromu?500 ytl civarı benim bildiğim :S

Schoster

Schoster

Üye
Hiç güzel mp3 çalmıyor.. P990 yada w910i tek geçerim...

pesimist_style

pesimist_style

Üye
arkadaşımdada aynısından var çin malı ama bluetotla bişey almıyo ::D:D
niyeki :D:D
çin malı yha ondandır bence almayın bu telden kalitesi yok tuşları falanda iyi değil

tome_94

tome_94

Üye
fotoğraf yanlış değiştirilirse iyi olur...

zafeer

Üye
bu bildiğimiz 5310 deil mi zaten vardı bu şimdi niye tanıtılıo ki allah allah

cc nokıa

Üye
arkadaşlar bu tanıtılan cep telefonu 5310 değil:nono::nono::nono: 5130 sadece 5310 un fotoğrafını koymuşlar buarada nokıa en iyisi

crazylion05

Üye
bende şu an 3500c var 5130 almayı düşünüyorum da kullananlar yardımcı olursa sevinirim yorumlarınızı bekliyorum...

zaccolik

Üye
arkadasım da 5310 var daha pahalı ama 5130 bnmki daha güsel müzik kalitesi fln:oke:

danger_ali_35

danger_ali_35

Üye
bu 5310 5130 bnde var bu deil...bide 5310 un sesi az çıkıo dienlere söliyim güncellendikten sonra yüksek çıkıo...

tugay91

tugay91

Üye
resim yanlış koymuşlar

djzeki9

djzeki9

Üye
o telefon 5310

azrock

azrock

Üye
agalar bu tl 5310 kandırmayalım lütfen:nono:

turgay celik

Üye
bndede cın malı 5130 var her ozellıgı calısıyo kamera ve vıdeo yonunden zayıf ama genede guzel ustelık el fenerı bıle koymus su cınlıler ama su nokıanın el fenerını koyduqunu gormedım ben hıc hemde fıyatı 50 60 tl arasında 2. elı oda en temızı gıdıpte orjınalıne 400 500 vercenıze alın sıkılınca satın baska modelını alın ne olsa ucuz bosuna blutot calısmıyo tusları kotu demeyıon sızde gıdıp hurdasını alırsanız olur tabı ama cok guzel bence ses yonunden de mukemmel telefon bence tercıh sızın ıster orjınal alın ıster cın malı kara sızın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt