Nokia 5130 XpressMusic e 8 gb lik hafıza kartı alıcam sizce telefon kaldırımı ???

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5130 XpressMusic e 8 gb lik hafıza kartı alıcam sizce telefon kaldırımı ???
Nokia 5130 XpressMusic e 8 gb lik hafıza kartı alıcam sizce telefon kaldırımı ???:evet:

--------------- Ekleme ---------------

cwaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum ??*

halil96

halil96

Üye
Nokia 5130 XpressMusic e 8 gb lik hafıza kartı alıcam sizce telefon kaldırımı ???:evet:

--------------- Ekleme ---------------

cwaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum ??*
Bence Kadırmaz Çünkü 5130 En Fazla 4 Gb Çalıştırıyor Benim Bildiğim

Kardeş,Ama Belli Olmaz:)

futbol123

futbol123

Üye
kaldırabilir belki ama kaldırsa bile kasar

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
hadi yha ozamn 4 lük alem bn ozmn napcez yapcak yok ozmn saolun beyler ama bakalm başka yorum yapn olabilir ona gore alıcam artıq :D

eniqmatiq

Üye
kaLdırmaz arkadaşım ben denedim :) en fazLa 2 gb :)

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
bn 8lik denedim arktan çalışıyordu yani ama bn yinede 4 lük alıcam

crazy_hacker_16

Üye
arkadas bende kullanıyorum denedim 2 gb dolunca kasmaya baslıyor

Larismus

Larismus

Üye
benim bildiğim kadarıyla sadece 2 gb dı ama bilmiyorum istersen dene fakat elini vicdanına koy ve telefonunu düşün derim :D

JaR MaStEr

JaR MaStEr

Üye
kaldırır ben taktım oldu benim tel 5130 oldu

sefaturut

Üye
kedix ardeşim kullanma kılavuzunda maximum 2 gb ama ben 4gb rahat kasamadan kullanıyorum herşeyi alıyor valla beni bile alır içine terbiyesiz ama 8 bilmiyorum o kadar zaten ne yapacaksın doldurmazsın telefonu 2 yi dolduramadım ben 4 aldım bende bilmiyorum hava olsun diye ama sen 4 al 8 kaldırmaz gibime geliyor ama yorumda yazdın kaldırdı gerisi senin bileceğin iş 4 te ben rahatım

emir123321

Üye
asla alma ben de 5130 kullanıyom. 8gb kaldırmıo benim arkadas aldı hafıza kartı elinde patladı iadede edmio

SilentOne

SilentOne

Üye
    Konu Sahibi
walla bn müzik çok dinlediqm için sadece muzik bn de 1.6 gb olduqundan diyer fotlara videoalra yer kalmıyor o yuzden alıcam

kotuahmet

Üye
selam arkadaşlar bende de 5130 xp var 8gb lık hafıza kartı kullanıyorum neredeyse tamamı doldu fakat kasma hala yok

erdem0695

erdem0695

Üye
2 gb üstünü kaldırmıyor ... açsa bile dosyalar falan hatalı oluyor ...

atmacaeyup

Üye
kaldırmıyo kardeş bende var

trombonist

Üye
Asla kasmaz sonuçta müzik telefonu, bende aynısını kullanıyorm hafıza kartı almaya gittim elektroworld'e adam bilgisayardan baktı 16 gb kadar kaldırıyor. :oke:

OğuzcanAbi

Üye
kaldırmaz

Repeal

Repeal

Üye
Asla kasmaz sonuçta müzik telefonu, bende aynısını kullanıyorm hafıza kartı almaya gittim elektroworld'e adam bilgisayardan baktı 16 gb kadar kaldırıyor. :oke:

Ona bakılırsa 64GBye kadar yolu var ama 2 GBden sonra hafıza kartının 2GBıncı sektöründen sonra yavaşlıyor. MicroSD çipi 2GBye kadar cache desteklediğinden 2GBden sonra bayılır telefon. Cachesiz bir harddisk ile bilgisayar kullanmak ne kadar zorsa işte öyle. (windows XP testinde ortalama %950 süre farkı oluşuyor.)

nbp75

nbp75

Üye
nokia 3120 classic kaldırdıysa 5130 hayli hayli kaldırır :oke:

mhmmdtnng

Üye
En fazla 4

Üst Alt