Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5130 XpressMusic e 8 gb lik hafıza kartı alıcam sizce telefon kaldırımı ???
Sponsorlu Bağlantılar
SilentOne
Üye
Konu Sahibi
Nokia 5130 XpressMusic e 8 gb lik hafıza kartı alıcam sizce telefon kaldırımı ???
benim bildiğim kadarıyla sadece 2 gb dı ama bilmiyorum istersen dene fakat elini vicdanına koy ve telefonunu düşün derim
JaR MaStEr
Üye
kaldırır ben taktım oldu benim tel 5130 oldu
sefaturut
Üye
kedix ardeşim kullanma kılavuzunda maximum 2 gb ama ben 4gb rahat kasamadan kullanıyorum herşeyi alıyor valla beni bile alır içine terbiyesiz ama 8 bilmiyorum o kadar zaten ne yapacaksın doldurmazsın telefonu 2 yi dolduramadım ben 4 aldım bende bilmiyorum hava olsun diye ama sen 4 al 8 kaldırmaz gibime geliyor ama yorumda yazdın kaldırdı gerisi senin bileceğin iş 4 te ben rahatım
emir123321
Üye
asla alma ben de 5130 kullanıyom. 8gb kaldırmıo benim arkadas aldı hafıza kartı elinde patladı iadede edmio
SilentOne
Üye
Konu Sahibi
walla bn müzik çok dinlediqm için sadece muzik bn de 1.6 gb olduqundan diyer fotlara videoalra yer kalmıyor o yuzden alıcam
kotuahmet
Üye
selam arkadaşlar bende de 5130 xp var 8gb lık hafıza kartı kullanıyorum neredeyse tamamı doldu fakat kasma hala yok
Asla kasmaz sonuçta müzik telefonu, bende aynısını kullanıyorm hafıza kartı almaya gittim elektroworld'e adam bilgisayardan baktı 16 gb kadar kaldırıyor.
Asla kasmaz sonuçta müzik telefonu, bende aynısını kullanıyorm hafıza kartı almaya gittim elektroworld'e adam bilgisayardan baktı 16 gb kadar kaldırıyor.
Ona bakılırsa 64GBye kadar yolu var ama 2 GBden sonra hafıza kartının 2GBıncı sektöründen sonra yavaşlıyor. MicroSD çipi 2GBye kadar cache desteklediğinden 2GBden sonra bayılır telefon. Cachesiz bir harddisk ile bilgisayar kullanmak ne kadar zorsa işte öyle. (windows XP testinde ortalama %950 süre farkı oluşuyor.)
nbp75
Üye
nokia 3120 classic kaldırdıysa 5130 hayli hayli kaldırır