Nokia 5130 Xm Müzik Çalar Sorunu.Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

surlord

surlord

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5130 Xm Müzik Çalar Sorunu.Yardım
Arkadaşlar telefonumda virüs oldugunu hissetdim ve telefoncuya goturdum.Yazılım yüklenmesi gerek dedi. Yazılım yüklendi ve sorun düzelmedi.Telefonumdaki sorun ise şu;Telefonumun müzik çalarını açmaya çalıştıgımda "Yetersiz Hafıza" diyip müzik çalar kapanıyor ve üstelik telefonuma yazılım yüklenmeden önce telefonumun kendi dosyaları olan Temalar,Duvar Kağıtları gibi herşey silinmişti kendi kendine ve yazılım yüklendikten sonra yine yok ortada benım en çok ihtiyaç duydugum Hesap Makinasida yok telefonumda ben telefoncuya bunu sordugumda boyle şeyler geri getirilemez dedi.Benim isteğim ise bunların hepsini geri getirebilmek lütfen bana yardımcı olun.(Telefonumun Garantisi Yok!)

MiThR@Ndİr

MiThR@Ndİr

Üye
kardeş sana tek bişey dicem SEN NEDEN GARANTİSİZ TELEFON ALIYON ....

surlord

surlord

Üye
    Konu Sahibi
Garanti Benim için önemli değil tamirin parası telefonun parasını geçmesin yeter illa ki bi çözümü vardır. Yardımlarınız beklıyoırum

MiThR@Ndİr

MiThR@Ndİr

Üye
ama yani şimdi servise verirdin teli daha kolay hallolurdu yani ...

moguzhanugur

Üye
gecmiş olsun

mirales

Üye
Arkadaşlar Sorunu bir telefoncu abim halletti şuan takır takır çalışıyor.Flash yüklencek mi ne dedi akşam gel al dedi 1 saat sonra aldım düzelmişti telefonum

erwaa

Üye
aynı sorun benim telefonumda da var ne yapmam gerekiyor?

titangi

Üye
benim telefonumda yazılım güncelleştirdim,ekran koruyucu özlleği kalktı ve telefon baya bir yavaşladı o sorun nasıl giderilir acaba...yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

cnahic

Üye
arkadaşlar benim 5130 da ekolayzer açılmıyor ''İŞLEM BAŞARISIZ''diyor!!! ne yapmalıyım sizce yardımcı olursanız sewinirim...telefoncuya götürüp format felan mı çektiriyim naapim yardm edn:(

SilentOne

SilentOne

Üye
yha beyler eqer hattınız avea ise bu telefonda boyle sorunlar çıkarıyo

Tako3

Üye
Kardeşler lütfen bana yardım edin benim 5130xm deki koleksiyonda indirme diye bir uygulama vardı onu sildim hiç bir uygulama çalışmıyor şimdi.

samilkumru

Üye
hat ile ne alakası var ya benimde 5130 xp var ve çok memnunum her gören kişi telefonumu beğendi ve beğenenlerden bazıları bile aldı.Bir hata var oda müzik çalarken bazen tel. kendine restart çekiyor onu anlamadım.Sorun hakkında bilgisi olan varsa buraya yazabilirmi.

hsnkpln07

Üye
5130 ların kaderı bu...yazılımı yenıden yuklettıreceksınız ama telefoncunuza sıkı sıkıya tembıhleyın yenı yazılım bı ust surum olursa telefon yavaslar ve sarjı daha az gıtmeye baslar...

tiltilo

Üye
:vur beyler öncelikle bu 5130 çok adi bi telefon ve sizde kullanısanız sakın uzun süreli şarjdaa bırakmayın yazılımı gdıo bnm basıma ikinciye geldi 2 gndur netten yazılım arıyorum ama bulamadım eğer bulan bırı vardsa lutfen yazsın şimdiden teşekkurkler baylar... :bigstar:

Üst Alt