Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia 5130 nasıl bir telefon
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Crazy_Delly
Üye
Konu Sahibi
nokia 5130 nasıl bir telefon
arkadaşlar 5130 almaya karar verdim artıları ve eksileri hakkında bi yorum yaparsanız sevinirim çabuk bozulan bir telefon olduğunu söyluyorlar sürekli reset atıyormuş doğrumudur bu konuda açıklarsanız sevinirim şimdiden sağolun
iCarly
Üye
Kardeş benim 5130 um var hiç kapanmıyoda reset te atmıo müzik kalitesi mükemmel!içine bisürü oyun ve program attım her telefondaki gibi - leri var ama bence al işine yarar !!! benim çok işime yarıo !
max110
Üye
a eweet bende düşünüyorum bişeyler var fiyatı kdr?
iCarly
Üye
Valla en son 270 lerdeydi ama tam hatırlamıyorum ! ama tavsiye ederim fiyata değiyor!
max110
Üye
Hmm bizim pedere de bi 270Tl biz oturtalım DD
genc_umut52
Üye
ben kullnıyorum birsıkınyısını görmedim video çekimi kötü sesi idare eder biraz dikkatli kullanman lazım ince tasarımı ile herkesi kandine hayran bıraktı özellik bakımından 6300 la aynı sayılır tavsiye ederim
ben kullnıyorum birsıkınyısını görmedim video çekimi kötü sesi idare eder biraz dikkatli kullanman lazım ince tasarımı ile herkesi kandine hayran bıraktı özellik bakımından 6300 la aynı sayılır tavsiye ederim