nokıa 5130 internet sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet loğoğlu

ahmet loğoğlu

Üye
    Konu Sahibi
nokıa 5130 internet sorunu
arkadaşlar nokıa 5130 u olanlar bilirler tarayıcıya girince herhangi bir siteye girmek istediğimde bağlanıyor diyor ama bir 5 dakika sonra diyor ki :internete bağlanılamadı internet ayarlarınız için masaüstü web tarayıcınızla operamini.com/help adresini ziyaret edin veya servis sağlayıcınıza başvurun bağlantı testini başlatmak için burayı tıklayın diyor bir yardımcı olurmusunuz ..

veli bumba

Üye
aynı sorun bendede var

furkan44gs

Üye
müşteri hizmetlerini arayıp telefonunuzun ayar işlemlerini yaptırın. Belki internet ayarları yoktur.

metallicaaski

metallicaaski

Üye
Slm arkadaşlar. Bu olay 2 seye bağlıdır arkadaşlar. 1. si telefonun internet ayarları. ben avealıyım. avea wap gprs değil de avea internet i sectim ayar olarak. daha hızlı oluyo. 2. si telefonun tarih ayarları. tarih ayarlarını otomatik güncelle menüsünde önce izin al ı secin. bu ikisi olursa sorun olmaz kesinlikle. ve bi püf noktası daha. sorunun internet ayarlarınızda mı yoksa tarayıcınızda mı olduğunu nasıl öğreneceksiniz. internet ayarlarını yaptıktan sonra tarayıcıya değil, direk anasayfaya gidin. ordan bi yerlere tıklayın girerse sorun tarih ayarlarındadır...

tr_lord_tr

tr_lord_tr

Üye
sadece tarih ayarından oldu tesekkur ederim saol :aha::aha::aha::evet:

kdv82

Üye
Ya arkadslar ben internete giriyorm ama diğer telefonlarda bedava giriyor bnmkinde para gidiyor nedenn :D :ehe:kop::box:d:

--------------- Ekleme ---------------

Tlefonum 5130

wolkan 24

Üye
valla çok saol metallica makbule geçti :))))
teşekkürler:yuru

invaderfromhell

Üye
tarih ayarlayın büyük ihtimal ondandır

kokoll

Üye
arkadaşlar benim sorunumda 5130 da:menüde internete basıyorum tel donuyor giremiyorum nsıl halledeceğim bunu yardım

kdv82

Üye
Ben giriyorum ama 0.facebooka gidince para gidiyo

Takipçi Satın Al

Üst Alt