Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nokia 5130 bilgisayara bağlayamadım
Sponsorlu Bağlantılar
pikaltecombo
Üye
Konu Sahibi
Nokia 5130 bilgisayara bağlayamadım
arkadaşlar az önce 5130 u aldım. usb kablosu ile bilgisayara taktım ama donanım algılanamadı haliyle.cd falan da yok kutuda nasıl olacak bu iş?
bir de nokia 5130 için oyun program vs.. forumda hangi kategoriye bakmam lazım s40,java,s60...?
kahramanbey35
Üye
5130 s40 java uygulamalarını destekler kablolu bağlantı yapabilmen içinde benim bildiğim nokia pc suite yüklemelisin bilgisayarına
Nadir
Emekli Yönetici
Nokia sitesinden Nokia PC Suite'in son versiyonunu yükle..
poisonnz
Üye
bende pc suite yükledim ama olmadı
onur1903onurbjk
Üye
1- telefonunla gelen usb kablosunu telefonuna tak ve bilgisayara bağla
2- pc suite'in son sürümünü bilgisayarına indir
3- telefonunu tanıt
4- bu işlemler bittikten sonra
telefonuna atmak üzere indirdiğin uygulama veya oyunları pc suite ekranından install applications kısmını aç ve yükle
bu arada 5130 xpress music s40 uyumludur s40 uyumlu programları sorunsuz çalıştırır
xyzxyzx
Üye
pc telefou tanımıyor
keyfff
Üye
Yaarkadaşlar bende 5130 xpressmüzickullanıcısıyım müzik çalar ve radio açılmıyo yeterli hafıza yok diyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler
gFb_gLsM
Üye
Çok teşekkürler En iyi şekilde yardımcı oldunuz sorun kalmadı
jexus
Üye
bende bugün aldım şimdi çekiyorum programı saolun yardımlarınız için
nebaaaa
Üye
aynı sorunu bende yaşıyorum bir virüs buna sebeb oldu yeterli hafız yok diyor lütfen bir çözümmmm...
çetşş
Üye
arkadaşlar bende nokıa 5130 var pc ile usb ayarlarını yapamdım yardımcı olursanız sevinirim usb yi takıyorum pc stude, baskı ve medyave veri depolama var hangisine tıklamalıyım
technoshark
Üye
sen ne yapıcaksan ona göre ! depo olarak kullanıcaksan depo seç.. sana kalmış