Nokia 5130 07.95 Sorun!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

islam0

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5130 07.95 Sorun!!
telefondan ilk başta çok memnundum o zamanlar 06.65 yazlım vardı telefonda sonra yazılım güncelledim ve 07.91 i yükledim telefon bozuldu ve servise gitti geldiğinde 07.95 yazılım vardı şimdi ondan sonra iki kere daha servise gitti kendi temalarını açamıyor beyaz ekran hatası veriyor kendiliğinden kapanıyor şimdi üstüne tekrar 07.95 yazılım yükledim fakat ovi mağaza vb uygulamalr hala çalışmıyor acaba yazılımdüşürüp 06.65 yklemeli miyim ?? yardım

degerli43

degerli43

Üye
yazılım düşüremezsin.. bi daha yolla servise. ben de 2 kere yolladım tel değişti. 7.95 şimdi tıkır tıkır çalışıyor kvk ysa yolla

metallicaaski

metallicaaski

Üye
hocam yazılımı fabrika ayarlarına dondurdukten sonra güncelle. hafıza kartını da tarat.

ilhaneroglu85

Üye
Ya Arkadaşlar 7.95 versiyonunu pcden nasıl yüklerim ?? Bnm şuan 7.91 ve Tarayıcım çalışmıyoor :(

Burak

Üye
arkadaşlar ben telefonumu şarj çabuk bitiyor diye kvk ya verdim. telefonuma ek olarak 7.95 yüklemişler.
önceden 7.91 vardı ve telefon kasıyordu. yavas çalışıyordu. şuanda telefonum çok hızlı ve gayet güzel menü geçişleri vs.
bugüne kadar internette telefonum hakkında çok şikayet duydum ancak nedense bunların hiiçbirisi benim başıma gelmedi. sanırım birazda kullanımdan kaynaklanıyor.
özetle belirtmek gerekirse ; bende 7.95 yazılımını kullanıyorum ve telefon tabiri caizse taş gibi :)

biraz özenli kullanırsanız sizde telefonunuzun şakır şakır çalıştıgını görebilirsiniz. :)

JoGa

Üye
arkadaşlar evet 7.95'te sorunlar var..örneğin müzik çalara girerken bekleme falan..

dostumun dediği gibi ''biraz özenli kullanırsanız sizde telefonunuzun şakır şakır çalıştıgını görebilirsiniz.''

herşey bizlerde bitiyor.. telefonun hafızasını çok yorarsak beyaz ekran hatasıda verir şarjıda çabuk biter.. fln fln

bu aylarda umarım ki 5130 için v8.20 çıkıcak merakla takip ediyorum ama şu an için sorun yok
telefon tamamen değişime uğrancağı söyleniyo.. hatalar iconlar programlar vs vs ..

bekleyelim görelim :)

• Beğen
Tepkiler: 123456x

123456x

Üye
joga nezman glcek yeni yazılım lütfen cevap werirmsin bnde hmen yeniletcem çünkü

Burak

Üye
belli değil daha. Tam zamanı belli değil.

123456x

Üye
aaaaaaa bıktım ama ya bu telefondan lanet olsun hele bu sürümden ya :off::off::off::off::off::off::vur:vur:vur

Burak

Üye
senin ne gibi şikayetin var ?

kadirorak

Üye
ya bnm telde müzikçalara girmiyor telde v 07 95 yüklü ama tekrar güncelemme yapmak zorundayım nokia suitten güncelleme yaparken yüklemede hata veriyor hatta koduda 20000 bu lütfen yardımcı olabilecek birisi varsa ne olur yardım etsin mailinizi beklyorum bir arkadas yardım ederse çok sevinirim

Burak

Üye
servise ver sende olmuyorsa

Mücahit G

Mücahit G

Üye
Benimkininde nokia yazısı geliyor. Ardından kapanıyordu. Servise yolladım. Yapamadan geri yolladılar. 4aydır telefonumu kullanamıyorum. Ne yapmam gerekir?

TheCower

TheCower

Üye
Bi daha yolla

Mücahit G

Mücahit G

Üye
Yolladım hiçbir şekilde yardım etmiyorlar. kendi yapabileceğim bişey yok mu ? :S

arda411

Üye
arkadaşlar ben telefonumu şarj çabuk bitiyor diye kvk ya verdim. telefonuma ek olarak 7.95 yüklemişler.
önceden 7.91 vardı ve telefon kasıyordu. yavas çalışıyordu. şuanda telefonum çok hızlı ve gayet güzel menü geçişleri vs.
bugüne kadar internette telefonum hakkında çok şikayet duydum ancak nedense bunların hiiçbirisi benim başıma gelmedi. sanırım birazda kullanımdan kaynaklanıyor.
özetle belirtmek gerekirse ; bende 7.95 yazılımını kullanıyorum ve telefon tabiri caizse taş gibi :)

biraz özenli kullanırsanız sizde telefonunuzun şakır şakır çalıştıgını görebilirsiniz. :)

Benim telefonumda 5130 7.91 kullanıyom daha önceden internetten face girebiliyodum şuanda güvensizerişim deyip giremiyom ön belleği temizlemem lazım bunun için yeni yazılımmı yüklemem lazım diğer bütün sitelere girebiliyorum tek derdim face bi el atsan burak??????

MrTech

MrTech

Üye

ktyt

Üye
yahu arkadaşlar konuya bakan varsa cevap yazsın lütfen benim sorun şu ben 5130 c-2 yi alalı yaklaşık 2 buçuk sene oluyor çok memnundum sadece biraz hasar aldı diye kasasını değiştirdim.elefonun hızı yerindeydi ve ses kalitesi felan iyiydi.ondan sonra ben telefona güncelleme yaptım paket veri yoluyla.İlk deneyişimde yarıda beyaz bir ekran geldi bende bataryayı çıkartıp yeniden taktım neyseki telefon açıldı.Ondan sonra bir daha denedim b sefer güncelledi.Ama telefon açıldığında gözle görülebilecek bir biçimdeyavaşladı.güncelleme yapmadan önce müzikçalar bastığın anda müzikleri açıyordu ama şimdi 4 sn. sonra açıyor.Arkadaşlar bunu eski sisteme döndürme yolu varmı yada daha iyi bir güncelleme.Şu anki sistem v 07.95

MrTech

MrTech

Üye
7.97ye cıkar.

djzeki9

djzeki9

Üye
jaffla downgrade usb ile 6500 slide de yaptım oldu bir sıkıntı yok 10:30 08:30 düşürdüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt