Telefon Tavsiyesi Nokia 500

Sponsorlu Bağlantılar

Karalama45

Karalama45

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 500
nokia 500 s^3 mu ve ozellikleri lutfen yardim

AtLantiS-1905

Üye
Evet s^3 güncellemeyle belle refresh geldi. Tek Kötü yanı hd oyun oynanmıor

smh60

smh60

Üye
Kesinlikle alma

BRKTNL

BRKTNL

Üye
ben kullanıyorum memnunum. Sen oyun moyun grafik arıyosan önermem. Artık nokiayı önermem daha doğrusu kaç nokiadan boşver ;)

Karalama45

Karalama45

Üye
    Konu Sahibi
nokia almayi dusunuyorum

bayon

Üye
nokia 500 s^3 telefonlar arasında alınacak en son telefon. Bi kere dokunmatigi iğrenç o bile yeter

GeCe | Ş@HiNi

Üye
kesinlikle tavsiye etmem klavyesi o kadar küçük telefonu kırasım geliyor..

orxan_92

orxan_92

Üye
Nokia 500 sadece oyun problemi var ama zaten artik s^3 modellere uygulama ve oyun hic cikmiyor....yok klavyesi kucuk,yok dokunmatigi kotu,nesi kotu yaaa?? sanki c7,n8 de klavye galaxy s4deki gibimi??,yoksa dokunmatigimi s4deki gibimi?? Boş boş konuşmayin tek sorun hd oyun problemi,o sorun şimdi tüm s^3lerde var...

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL
asigsasi

asigsasi

Üye
kesinlikle nokia 500 alma symbian^3 ün yüz karası dol dokunmatik algılaması kötü hafızası az hd oyun desteklemez ram düşük ara sıra kendine restart atar nokia alma git bi android al derim :)

• Beğen
Tepkiler: baysal.onur
Darqos

Darqos

Üye
sakın nokia500 alma şu an ben o ezik telefonu kullanıyorum aslında iyi ama sürümü düşük oyun iyi açmıyor sen galaxy al boşver nokiayı nokia alırsan lumia 520 al ama ginede sen bilirsin seçim senin sonra pişman olma...

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Resistif değil ki dokunmatik algılaması iyi. Millet alışmış slere iphonelere bilmem nelere, sonra tabi kötü gelir.

bayon

Üye
Resistif değil ki dokunmatik algılaması iyi. Millet alışmış slere iphonelere bilmem nelere, sonra tabi kötü gelir.
kıyaslama yaparken tabiki de kendi özellikte telefonlarla kıyaslama yaparak yorum yazıyoruz bi n8 ile bi n500 un arasında da dünya kadar fark olunca ister istemez o yorum çıkıyor ortaya kötü yani. Adam n500 alcam diyo kullanmış biri olarak ve suan n8 kullanan biri olarak almamasini söylüyorum ve kötü özeliklerini söylüyoruz nerde yanlış burda anlamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Ben 500 çok iyi demiyorum, ben de kullanıyorum şu an. Bi daha Nokia mı aman :D Sadece telefon elinde olduğundan mı nedir savunuyorum iyi bile olmasa.

MaxipmaN

Üye
dokunmatiği kötüyse kötüdür belirtecek tabi yorum yaptığına pişman etmeyin milleti

• Beğen
Tepkiler: baysal.onur ve asigsasi
Karalama45

Karalama45

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar saolun tavsiyelere devam ...