Nokia 500 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BerkayK.35

BerkayK.35

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 500 yardım
Avea'nın faturana ek 5 lira kampayasından Nokia 500 aldım. Fakat dışarda gördüğüm Nokia 500'ler daha farklıydı (yada bana öyle geldi). *#0000# yaptığımda ''Son Güncelleme'' -Güncellenmedi diyor ama nokia suite'ten güncellemeleri kontrol ettiğimde yada telefonun içinden kontrol ettiğimde güncelleme yoktur diyor ve forumda okuduğuma göre Nokia 500 Belle Refresh güncellemesi çıkmış. Doğru mudur bu bilgi? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim :)

ANIL

ANIL

Admin
Yabancı kaynaklarda çıktığı söyleniyor.

ANIL

ANIL

Admin
Navifirm programında olması gerekiyor ama göremedim. Nokia suite 3.5.34 sürümüne güncelleyip tekrar deneyin.

BerkayK.35

BerkayK.35

Üye
    Konu Sahibi
famemonster16

famemonster16

Üye
Ben telefondaki Yazılım Güncelleştirmeleri uygulamasından güncelledim.

hizan

hizan

Üye
Avea'nın faturana ek 5 lira kampayasından Nokia 500 aldım. Fakat dışarda gördüğüm Nokia 500'ler daha farklıydı (yada bana öyle geldi). *#0000# yaptığımda ''Son Güncelleme'' -Güncellenmedi diyor ama nokia suite'ten güncellemeleri kontrol ettiğimde yada telefonun içinden kontrol ettiğimde güncelleme yoktur diyor ve forumda okuduğuma göre Nokia 500 Belle Refresh güncellemesi çıkmış. Doğru mudur bu bilgi? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim :)

500 için refresh yazılımı henüz türkiyeye verilmedi beklemek gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: BerkayK.35
BerkayK.35

BerkayK.35

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt